Henry Cavill bilgisayar topladı, interneti ele geçirdi

Ersin Kılıç 17.07.2020 - 15:04
Rivialı Geralt ve Superman gibi önemli karakterlere hayat veren Henry Cavill topladığı bilgisayarı ile interneti adeta ele geçirdi.

Oyuncu aleminin en sevdiği aktörlerin başında Henry Cavill geliyor. Yaptığı röportajlarla ya da bazı söylemleri ile sık sık günceme gelen ünlü oyuncu bu sefer de iş başa düştü diyerek kendi bilgisayarını kendisi toplamış. 

Henry Cavill topladığı bilgisayar ile olay oldu

Ünlü oyuncu Instagram sayfası üzerinden dün bir video paylaştı. Bu videoda özenle seçilmiş donanımlara yer verdiğini ve sonrasında da bu donanımlar ile kendi bilgisayarını kendisinin topladığını görüyoruz. Tabi bu işi kendisinin yapması, bu kadar konuşulmasının da sebebi oldu. Twitter Türkiye gündemi başta olmak üzere Reddit, 9Gag gibi platformlarda da en çok konuşulan kişilerden biri haline geldiğini görüyoruz. 

Paylaştığı video ile birlikte açıklamada da "Bu tür materyaller herkes için değildir. İzleyici takdirine göre tavsiye edilir. Daha önce görmediğiniz birçok parça görebilirsiniz" sözleri ile birlikte gerçekten de üst düzey bir bilgisayar topladığını da belirtmiş. Video boyunca Cavill'in tüm parçaları özenle yerleştirdiğine tabi bazı noktalarda acemilik çekse de güzel bir iş ortaya koyduğuna şahit oluyoruz.

Bu videonun bu kadar konuşulmasının sebebi ise oyuncunun PC oyuncusu olduğunu sık sık dile getirmesi aslında. Bildiğiniz gibi dönem dönem bazı oyuncuları söylemleri ve davranışları ile bu şekilde konuşulabiliyor. Nitekim Keanu Reeves'in "You're breathtaking" söylemini bu duruma örnek olarak gösterebiliriz. Ya da Witcher röportajlarında yine Henry Cavill buna benzer bir şekilde gündeme gelmişti. Kendisine yöneltilen "Playstation mı Xbox mı?" sorusuna mimiklerini kullanarak "PC" yanıtı verdiğinde de gündem olmuştu. Zaten ünlü aktör Superman seçmeleri için telefon geldiğinde de WoW oynadığı için çağrıları kaçırdığını da daha önce dile getirmişti. 

Yorumlar 8
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 04:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 9.08.2020 14:03
o cpu gpu derecesini yazanı nereden bulabilirim
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.07.2020 22:10
amd bunu beğendi :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.07.2020 16:05
Yaa. tanrı gibi fizik tip vs olsa da cpu soğutucusunu ters takabiliyor :) Çünkü sadece bir insan :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.07.2020 01:29
Keanu 1 Cavil 2 oldu herkesin gözünde artık. evide tambir ingiliz evi perdelere bakın.

Kim söylediyse parçaları işi biliyor 3000 serisi için olan en iyi anakart en iyi 2080ti ve Seasonics Psu seçimi

Kullandığı parçalardan Psu ve Ramler birebir aynı olmanın verdigi onur paha biçilemez.
Demon Hand
Demon Hand 22.07.2020 07:41
Ya ne işi bilmesi adam direkt gitmiş "en iyisidir" kafasıyla Asus almış, en iyi 2080 Ti Asus'ta değil, EVGA'da. O da Kingpin. Zaten EVGA, NVIDIA'nın 1. ve en iyi partneri. En iyi GPUları alıyor NVIDIA'dan. Anakart da en iyisi falan değil. Aorus Xtreme varken Asus nedir ya. :D Gider MSI alırım daha iyi. Asus elinin hamuruyla top-end anakartlara kafa tutmasın. Adamların PCI-e slotları bile metal kaplama değil, hâlâ kalitesiz plastik. :D Asus'un 1 numara olması 10 sene önce falandı. Gigabyte yükselişe geçti artık, MSI da aynı şekilde. Yani parçayı toplayanın işi bilmeyip, tamamen marka fanlığı yaptığı açıkça ortada. Sen de onlardan birisin gibi geliyor bana. Ayrıca birinin söylediğini nerden biliyorsun adam belki kendisi topladı? Zaten fazla bilgisi de yoktur, oyuncu adam. Donanım araştırmak tarzı hobilere fazla vakit ayıramıyordur. Onun dışında Seasonic PSU sınıflandırmasında en üst seviyede değil ama Cooler Master en üst seviyede.

PSU ve ramler birebir aynı derken ne demek istiyorsun? Videoyu tam izlemedim, şöyle bir 2dk göz gezdirdim. Seasonic'in ramleri de mi varmış? :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.07.2020 14:09
Henry barbie giydirmece bile oynasa Adam yine karizma amk
Kalan Karakter: 300 Gönder
Henry Cavill bilgisayar topladı, interneti ele geçirdi
İlginizi Çekebilir