Suçlu hırsız baba, kendi çocuğuna Nintendo konsolu çaldırttı

Furkan Güler 18.09.2018 - 16:01
Bana bir masal anlat baba. İçinde bütün konsollarım...

Güç geçmiyor ki video oyun dünyasında çarpıcı bir olay daha yaşanmasın... Amerika'da oyuncu olup olmadığı belli olmayan bir hırsız, kamusal alanlarda bulunan ödüllü yarışma makinelerinden birine çocuğunu sokup konsol çaldırttı. Beden ölçüleri sayesinde ödül alınan yerden kolayca makinenin içine girebilen çocuk, babasının talimatlarıyla Nintendo'ya ait konsolları makineden dışarı çıkarttı.

Babası, çocuğuna Nintendo marka konsol çaldırttı

Olayı kameraya kaydeden vatandaşlar ise sonrasında hırsız şahı polise bildirmiş. Şu anda polis tarafından aranan adam, videodan sonra internette ünlü oldu. Çocuklarını hırsızlık için kullanan babaya sosyal medyadan yüz binlerce kötü yorum yağdı.

Ayrıca çocuğunu makinenin içinde tehlikeye atan babanın belki de çocuklarına oynasın diye konsolları çaldığı düşünülüyor. İspanyol olduğu tahmin edilen adamın 20 ile 30 yaşları arasında olduğu söylenmekte. Polis, soruşturma için yerel halktan bilgi toplasa da, ekipler hırsızı yakalamak için hala somut bir ipucu elde edemedi. Peki siz bu kötü huylu baba hakkında ne düşünüyorsunuz? Çocuklarını hırsızlık için kullanmasının yanı sıra, çocuğun tehlikeye girmeyi, oldukça ciddi bir olay.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 14:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
etemelkuran
etemelkuran 19.09.2018 14:17
Hispanic'i İspanyol diye çevirmişsiniz, tebrik ederim. (Güney Amerikalı eski İspanya sömürgelerine atfedilen yanlış nitelendirmelerden biridir)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2018 10:58
Bu aletlerin kendisi hırsızın babası, kumarla insanları yüzlerce nintendo değerinde soymuştur. Adı legal ama anlamayanlar için, umarım çocuğu adamdan almazlar.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2018 21:58
kimse de o aletlerin dolandırıcılık için kullanıldığına karşı tepki göstermemiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2018 20:29
Her sene yeni bir konsol aldırmak için babasının yakasına yapışan azman veletleri kaçırıp bu işe sokacaksın..Çalınan malı satıp parasını yiyeceksin ki görsün hayatın zorluklarını oksijen israfı ilkel bebe..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hırsız baba, çocuğuna konsol çaldırttı
İlginizi Çekebilir