Hitman 3: Freelancer çıkış tarihi açıklandı

Atıf Doğan Özcan 5.10.2022 - 12:11
Ajan 47 için geri sayım başladı, Hitman 3: Freelancer çıkış tarihi açıklandı. Önce kapalı beta ile akabinde oyun tam sürüm ile karşımıza çıkacak.

Bir süredir Ajan 47 hayranlarının beklediği yeni mod olan Hitman 3: Freelancer çıkış tarihi verildi. Öncesinde oyuncular kapalı beta ile oyunu test edecekler akabinde tam sürüm karşımıza çıkmış olacak.  Biz dizi ertelemenin ardından oyun nihayet görücüye çıkmış olacak.

Hitman 3: Freelancer çıkış tarihi 2023 olarak belirtlldi

Aslında bu yılın sonunda çıkması beklenen mod için erteleme yapıldığı belirtildi ve hemen sonrasında Hitman 3: Freelancer çıkış tarihi net olarak verildi. İlk zamanlarda planlanan çıkış tarihi 2022’nin ilk yarısıydı ancak IO Interactive , bu yılın ikinci yarısına erteleme kararı aldıklarını duyurmuştu. Şimdi ise yapılan açıklama neticesinde Hitman 3: Freelancer gelecek ay teknik bir test ev sahipliği yapacak ve sonrasında Ocak ayının sonunda piyasaya çıkmış olacak.

Hitman 3: Freelancer çıkış tarihi açıklandı

IO Interactive bugünkü güncellemede, “Önümüzdeki ayın başlarında, Steam’deki Hitman 3 oyuncularını kapalı test girmeye ve oyun için ilk adımları atmaya davet edeceğiz” dedi. Test içeriğinden bazı önemli detayları açıkladılar, “Güvenli evi özelleştirmekten, çete liderini ortadan kaldırmaya ve bazı ustalıkların kilidini açmaya kadar modun birçok temel unsurlarını deneyimleye bileceksiniz, ancak bazı şeyleri de gizli tutuyoruz” 


Hitman 3: Freelancer modu hakkında çok az denilecek bir bilgi biliyoruz, detayları kapalı test ile görebilecek ve kalanları için modun tamamen çıkmasını bekleyeceğiz. Bugünkü güncelleme, Kasım ayı beta testinin IO Interactive’nin sunucularına stres testi yapmasına izin vereceğini ve belki de bazı çok oyunculu unsurların oyuna dahil olduğu açıklanacağını belirtti. 

İyi haber şu ki Freelancer, 26 Ocak’ta çıktığında World of Assassintaion’daki tüm yerleri içerecek. Firma, “Lansman deneyimini tüm oyunlar için olabildiğince sorunsuz hale getirmek için çalışmalara devam ediyoruz” açıklaması yaptı. Kapalı beta testi Kasım ayında Steam üzerinde yapılacak ve seçkin oyuncular teste davet edilecek. Testlere tam olarak kimlerin dahil olacağı ve ne zaman başlayacağı 27 Ekim’de “Road to Freelancer Part 2” ile açıklanacak. 

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 08:31
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 8.10.2022 20:31
Türkçe altyazı
MK Okuru
MK Okuru 10.10.2022 10:56
İngilizce öğren
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman 3: Freelancer çıkış tarihi açıklandı
İlginizi Çekebilir