Hitman 3 PC sürümü 12 ay Epic Store'a özel olacak

Ersin Kılıç 21.08.2020 - 10:41
PC versiyonu Epic Games Store için özel olarak çıkacak Hitman 3 için yeni bir video daha yayınlandı. Serinin en farklı görevine hazır olun.

Hitman 3, Playstation 5 etkinliğinde yapılan duyurusunun ardından yeni video ve bilgiler ile karşımıza çıkmaya devam ediyor. Oyun için son olarak aşağıdan da göz atabileceğiniz bazı oyun modlarının açıklamasına yer verilmişti. Bugün ise Hitman serisinin belki de en farklı görevi ile birlikte PC sürümü ile ilgili önemli bir duyuruya imza atıldı. 

Hitman 3, Ocak 2021'de çıkacak

Yapılan açıklamaya göre Hitman 3 PC sürümü 12 ay Epic Games Store'a özel olarak kalacak. Yani Steam ve diğer platformlara 2022 Ocak ayında geleceğini de söyleyebiliriz. 

Diğer taraftan başta da belirttiğim gibi oyundaki belki de en farklı görevlerden birisi de açıklandı. Oyunun 2. bölümü İngiltere'de büyük bir malikanede geçecek. Birçok gizeme ve farklı yollara sahip olan Thornbridge malikanesinde bu sefer hedefe yaklaşmanın yanı sıra bir cinayetin gizemini de çözmeye çalışacağız. Bir dedektif rolü ile malikaneye giden Ajan 47, burada yaşanan ölümü araştıracak ve bu ölümden sorumlu kişiyi bulmaya çalışacak. Yayınlanan tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Hikaye modu dışında Hitman 3'te yer alacak bazı modlar şu şekilde;

Elusive Targets: Aslında bu mod için tam olarak suikast yapacağımız bir oyun modu diyebiliriz. Alacağımız sözleşmeler sonucunda oyun alanındaki farklı hedefleri indirebileceğimiz bir mod olarak oyunda yer alacak. Bu oyun modunda tam olarak yeteneklerimizi sergilememiz gerektiği belirtilmiş.

Hitman 3 PC sürümü 12 ay Epic Store'a özel olacak

Contracts Mode: Kontrat modunda ise daha çok kendi hedefimizi kendimiz belirleyebileceğiz. Aynı zamanda onları nasıl alaşağı edeceğimiz de oyuncuya bırakılmış olacak. Elusive moduna göre daha serbest bir yapısı olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca sözleşme tamamladıkça en iyi süre gibi alanlarda arkadaşlarınız ile rekabet edebileceğiniz bir liderlik tablosu da bulunacak.

Sniper Assassin: Bu modun biraz daha challange kafasında olduğunu söylemek mümkün. Herhangi bir alarmı tetiklemeden oyundaki hedefleri ortadan kaldırmanız gereken bu oyun modunda ayrıca daha fazla puan kazanmak için çeşitli görevleri de tamamlayacaksınız. Bu konuda tam olarak ayrıntı verilmemiş ama benim aklıma tüm düşmanları sadece boğma teli ile öldür ya da sadece tabanca kullan gibi direktifler geldi. 

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:51
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.08.2020 13:59
Yabancı menşeli bir reddit kullanıcısı oyun 21 ocak 2021 yılında Troy oyunu gibi ilk 24 saat ücretsiz olabilir diyor hadi inşallah.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 22:22
Contracts'taki malikane görevine benziyor ne kanser bi bölümdü..
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 18:27
12 ay sonra da bedava verir mi? :D
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.08.2020 11:06
Epic oyunu BEDAVA dağıtacak gelecek hafta,

--------------------------------

İlk oyunu bedava dağıtıyor, bu oyun henüz çıkmadı
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman 3 PC sürümü 12 ay Epic Store'a özel olacak
İlginizi Çekebilir