Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi çıktı

Alparslan Gürlek 31.03.2021 - 10:21
Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi bugünden başlayarak kısa bir süre için oyuncular tarafından denenebilecek. Son tarih 5 Nisan!

Kısa süreliğine oyuncuların denemesi için Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi çıktı. IO Interactive tarafından geliştirilen oyun için yayınlanan paket, kısa süreliğine oyuncuların karşısında olacak. Oyunu merak eden, denemek isteyenler için naçizane tavsiyemiz en kısa zamanda indirip denemeleridir.

Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi

Eğer oyunu kaldırılmadan indirirseniz, oyunun ilk görevini ücretsiz şekilde deneyebileceksiniz. Dubai'de Ajan 47 ile dünyanın en yüksek binasından paraşütle atlayabilirsiniz. Nefes kesici manzarası eşliğinde hem içerisini hem de dışarısını keşfedebildiğiniz bu binada hedefinizi tamamlayın, sonra da kaçın. IO Interactive duyuru blog yazısında "World of Assassination'a hoş geldiniz!" diyor. Söz konusu paket, bugünden itibaren 5 Nisan 2021'e kadar oyuncuların erişimine açık olacak. Epic Games Store üzerinden ücretsiz şekilde indirmek için buraya tıklayabilirsiniz.

Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi, World of Assassination üçlemesinin başlangıcını deneyimleyebileceğiniz ICA Facility'e ücretsiz erişmenizi sağlayacak. Oyundaki ilerlemeniz, satın aldıktan sonra otomatik olarak diğer sürümde de devam ettirilebilecek.

Ayrıca eğer görmediyseniz, henüz çok mükemmel çalışmasa da Hitman 3'ü FPS oyunu gibi oynamanızı sağlayan bir mod da bulunuyor. Üstteki bağlantıya tıklayarak ilgili haberimize gidebilir, modun detaylarını ve yayınlanan videosunu görebilirsiniz. Aynı zamanda eğer speedrun merakınız varsa, Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi ile bedavaya erişebileceğiniz Dubai bölümünü 9 saniyede nasıl bitireceğinizi aşağıdaki linke tıklayarak öğrenebilirsiniz.

Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi çıktı

IO Interactive tarafından geliştirilen son üçlemenin final oyunu Hitman 3, daha çok taze. Bu yılın başlarında 20 Ocak tarihinde piyasaya sürüldü ve hem yeni hem de mevcut nesil konsolların yanı sıra PC platformunda da Epic Games Store'dan alınabilir. IO Interactive, bu yayınlanan ücretsiz paketin ise henüz başlangıç olduğunu söylüyor. Zamanla, yine sınırlı bir süre için World of Assassination üçlemesinden birçok ücretsiz içerik göreceğimizi söylüyorlar. Bugün itibariyle etkinleştirilen ücretsiz paket, 5 Nisan 2021 tarihine kadar oyuncuların erişimine açık durumda kalacak. Peki sizler bu bedava paket hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi hemen alt tarafta yer alan yorumlar kısmından paylaşmayı unutmayın.

 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 15:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman 3 Ücretsiz Başlangıç Paketi çıktı
İlginizi Çekebilir