Hitman 3'te yer alacak farklı oyun modları tanıtıldı

Ersin Kılıç 18.08.2020 - 16:07
İlk olarak Playstation 5 etkinliğinde duyurulan Hitman 3 için yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Oyunda yer alacak farklı modlar açıklandı.

Hitman 3, Playstation 5 etkinliğinde duyurulmuş ve geçiş oyunlarından biri olacağı açıklanmıştı. Serinin bir önceki oyununun izinden giden yapımda farklı modlar olacağı da belirtildi. Oyunun yapım ekibi IO Interactive, oyunda yer alacak bu modlar hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Hitman 3, Ocak 2021'de çıkacak

Yapılan açıklamaya göre Hitman 3'te hikaye modunun yanı sıra Elusive Targets, Sniper Assasin ve Contracts modları yer alacak. Hikaye modunda aslında aşina olduğumuz bir işleyiş ile karşılaşacağız. Suikastçilerin dünyasına daha yakından bakacağımız bu hikaye modu, Hitman için planlanan mevcut hikayeye de nokta koymuş olacak. Hikaye modu boyunca farklı suikastler gerçekleştirecek ve Ajan 47 kontrolünü elimize alacağız. Ocak ayında PC, PS5, Xbox Series X dışında PS4 ve Xbox One için çıkacak oyunda yer alan diğer modlar ve açıklamaları şu şekilde;

Elusive Targets: Aslında bu mod için tam olarak suikast yapacağımız bir oyun modu diyebiliriz. Alacağımız sözleşmeler sonucunda oyun alanındaki farklı hedefleri indirebileceğimiz bir mod olarak oyunda yer alacak. Bu oyun modunda tam olarak yeteneklerimizi sergilememiz gerektiği belirtilmiş.

Hitman 3'te yer alacak farklı oyun modları tanıtıldı

Contracts Mode: Kontrat modunda ise daha çok kendi hedefimizi kendimiz belirleyebileceğiz. Aynı zamanda onları nasıl alaşağı edeceğimiz de oyuncuya bırakılmış olacak. Elusive moduna göre daha serbest bir yapısı olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca sözleşme tamamladıkça en iyi süre gibi alanlarda arkadaşlarınız ile rekabet edebileceğiniz bir liderlik tablosu da bulunacak.

Sniper Assassin: Bu modun biraz daha challange kafasında olduğunu söylemek mümkün. Herhangi bir alarmı tetiklemeden oyundaki hedefleri ortadan kaldırmanız gereken bu oyun modunda ayrıca daha fazla puan kazanmak için çeşitli görevleri de tamamlayacaksınız. Bu konuda tam olarak ayrıntı verilmemiş ama benim aklıma tüm düşmanları sadece boğma teli ile öldür ya da sadece tabanca kullan gibi direktifler geldi. 

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 21:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.08.2020 11:07
bi hitamn blood money remake gelse bin basar
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.08.2020 04:58
Hikaye eksik olmasa gerçekten güzel oyundur hitman ama hikaye ilk oyunlarda ki gibi sürükleyici değil. Benim için çok önemlidir hikâye.
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 19.08.2020 03:18
Hitman artık bende eski heyecanı yaratmıyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hitman 3'te yer alacak farklı oyun modları tanıtıldı
İlginizi Çekebilir