Hogwart Legacy, PlayStation için özel bir görev içerecek

Atıf Doğan Özcan 26.08.2022 - 08:54
Harry Potter: Hogwart Legacy, geçtiğimiz günlerde çeşitli platformlar için ön siparişe açıldı. Fakat Hogwart Legacy PlayStation sürümüne özel ek bir görev ile geliyor.

Harry Potter: Hogwart Legacy, Avalanche Software ve Warner Bros. Interactive’in merakla beklenen, büyücüler dünyasına giriş yapacağımız bir RPG oyunu. Yapım Harry Potter serisinin hayranlarının Hogwart’ın canlı ve kapsamlı bir versiyonuna seyahat etmelerine, ilginç görevler ve etkinliklerle oynamalarına izin verecek. Ayrıca, Hogwart Legacy PlayStation versiyonunda özel bir görevde oyuncuları bekliyor.

Hogwart Legacy PlayStation sürümü diğer platformlardan bir tık önde olacak

Oyuncular tarafından özellikle de Harry Potter serisi hayranları tarafından merakla beklenen oyun şu anda ön sipariş için uygun ve geçtiğimiz günlerde Hogwart Legacy PlayStation sürümüne özel bir görev içereceği ortaya çıktı. Oyun hakkında önceki aylarda çok fazla bilgi ve içerik zaten paylaşılmıştı. Yapımın yayınlanan en yeni fragmanı, Hogwart Legacy’deki kara büyüyü gösterdi ve oyuncuların oyun boyunca kendi yollarını seçebileceklerini gösterdi. 

Hogwart Legacy, PlayStation için özel bir görev içerecek

Gamescom 2022 kongresi sırasında hayranlar, benzersiz bir PlayStation görevi hakkında çok fazla bilgiyi de almış oldular. Hikaye, oyuncuların beklenenden birkaç yıl sonra aldıklarını Hogwarts kabul mektubunu keşfetmeleriyle başlıyor. Her oyuncu kendi karakterini özelleştirebilecek ve dört Hogwarts evinden birine katılabilecekler. Fakat beklenen bu özel görev hakkında çok az şey biliniyor. PlayStation’a özel görev,Hogwarts Legacy’nin herhangi bir PS sürümüne dahil edilecek. Ancak görevin uzunluğu veya içeriği hakkında ayrıntılar açıklanmadı.


Hogwart Legacy, 1800’lerin sonlarında yani Harry Potter serinin olaylarından çok öncesinde geçiyor. Oyun içinde çok az sayıda kendini tekrar eden karakter olacak ve oyuncular kendi deneyimlerini oluşturabilecekler. Özel PlayStation görevine ek olarak, ön sipariş veren (bütün platformlar için geçerli) bütün oyunculara iki binek, iksir veya eşya verilecek. Bu hediyeler yalnızca çıkış tarihi daha belli olmayan Nintendo Switch sürümü için geçerli değil.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 20:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2022 15:42
Gereksizin gereksizi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.08.2022 14:39
Türkiye yasak ki geçmiş olsun
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwart Legacy, PlayStation için özel bir görev içerecek
İlginizi Çekebilir