Hogwarts Büyücülük Okulu inşa etmeye hazır mıyız?

Atıf Doğan Özcan 24.04.2022 - 04:28
Two Points Studios, yeni oyunu olan Two Point Campus için yeni bir okul teması yayınladı ve bu yeni tema Hogwarts büyücülük okulunu fazlasıyla andırıyor.

Two Point Campus, Ağustos ayında piyasaya çıkacak ve Two Point Studios, okul inşa etme simülasyonu için biraz daha fazla bilgi paylaşmaya başladı. Two Points oyunlarını öne çıkaran en önemli etmenlerden biri de yapımlarına her aşamada koydukları eğlenceli temalar. Two Point Campus için onaylanan en yeni tema, bu zamana kadar ki en heyecan verici tema olabilir. Two Points Studios, yayınladığı fragmanda, Harry Potter hayranlarının yüreğine dokundu desek yalan olmaz.

Oyuncular dev kale duvarları, ortasında avlusu ve avludaki heykelleriyle büyücülük okullarını inşa edebilecekler. Her biri kendi mistik havasına sahip tuhaf oditoryumlar, oturma odaları ve kafeteryalar gibi iksir sanatı, büyülü düello ve geleceği görme öğrenme derslikleri de hayranlar tarafından merakla bekleniyor.

Asalarınız hazırsa büyü yapma zamanı

Harry Potter kitaplarında, Hogwarts Büyücülük Okulundaki öğrencilerin hayatları hakkında detaylı bilgi verilmese de, Two Point Campus bunu yapacak. Şöyle düşünün ev cinlerinden oluşan bir köle sınıfından tutun da, banyolar, koridorlar, kilitli dolaplar, çöp kutuları ve bakımı, hatta bu bakımları yapacak gerçek personeller oyunda yer alacak. Tabi ki de bütün bunların sorumluluğu oyuncularda olacak.

Yayınlanan fragmanda, Büyücülük Okulu’nun bazı ince detayları sergileniyor. Mesela okul personelinin resimleri ve bazı tuhaf güç taşları gibi. Oyuncunun boş zamanında etrafı düzenlemek için elindeki materyal sayısı oldukça fazla.

Two Points Studios’un bu yapım için sihirli bir kurstan ilk bahsedişi değil. Birçok farklı kurstan daha önce bahsedildi. Sadece bu fragman Büyücülük Okulu’nun ilk yakından görünüşünü ve detaylandırılmasını içeriyor.

Oyunun çıkmasının bu kadar heyecanla beklenmesinin en büyük nedeni dahil edilecek olan temalar. Yemek pişirme teması, palyaço teması, ortaçağ teması ve şimdi de büyülü tema bu heyecanlı bekleyişin ispatı niteliğinde.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 17:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2022 12:24
Berbat mobil oyun gibi duruyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2022 09:47
Değişil duruyor umarım güzel olur. Lakin fiyatı yüksek..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Büyücülük Okulu inşa etmeye hazır mıyız?
İlginizi Çekebilir