Hogwarts Legacy için mekanlara odaklanan bir video geldi

Ersin Kılıç 20.05.2022 - 09:59
Başta Harry Potter hayranları olmak üzere oyuncuların heyecanla beklediği Hogwarts Legacy için atmosfere odaklanan bir video geldi.

Warner Bros, Hogwarts Legacy için yeni bir oyun içi video daha yayınladı. Bu yeni videonun diğerlerinden biraz farklı olduğunu söyleyebiliriz. Daha çok atmosfere odaklanan bu videoda yağmurlu gecelerde oyunun bazı ortamlarının nasıl olduğu gösterilmiş. Bir nevi örneklerine sık sık rastladığımız ambiyans videolarından birine imza atılmış da diyebiliriz.

Hogwarts Legacy için atmosfer videosu yayınlandı

Hogwarts Legacy için mekanlara odaklanan bir video geldi

Hogwarts Legacy, Avalanche Software tarafından geliştirilen ve TPS kamera açısı ile oynayacağımız açık dünya bir aksiyon RPG oyunu olacak. Oyun severleri 1800'lerde Hogwarts'a götüecek olan yapımda yepyeni bir hikayeye tanıklık edeceğiz.

Büyücülük dünyasını yok etmekle tehdit eden eski bir sırrın anahtarını elinde tutan bir öğrenciyi kontrol edeceğimiz yapımda bir nevi büyücülük dünyasının kaderini belirleyecek kişi olacağız. Oyunun "Yağmurlu bir bahar gecesi" isimli bu videosuna aşağıdan göz atabilir ve oyunda ziyaret edeceğimiz bazı mekanları daha yakından görebilirsiniz.

Hogwarts Legacy'de aynı zamanda öğreneceğimiz büyülerde ustalaşmaya çalışacak ve Harry Potter hikayelerinden gördüğümüz bazı mekanları ziyaret etme fırsatı yakalayacağız. Güçlü büyülerde ustalaştıkça, savaş becerilerimiz de gelişmiş olacak. 

Co-op sistemi ve mikro ödemelerin yer almayacağı Hogwarts Legacy, 2022 yılı sonunda çıkacak.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.03.2024 14:28
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.05.2022 12:45
Yağmur yağarken çiçek sulanması.. İnce detaylara dikkat..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy için mekanlara odaklanan bir video geldi
İlginizi Çekebilir