Hogwarts Legacy oyunu mevcut konsollara da geliyor

Ersin Kılıç 17.09.2020 - 10:42
Dün gece düzenlenen Playstation 5 sunumunda duyurulan Harry Potter RPG oyunu Hogwarts Legacy için ilk detaylar geldi.

Harry Potter RPG oyunu olarak da lanse edilen Hogwards Legacy oyunu için ilk detaylar gelmeye başladı. Dün gece gerçekleştirilen Playstation 5 sunumunun en dikkat çekici yapımlarından biri olan Hogwards Legacy'nin hemen hemen birçok platformda boy göstereceği açıklandı. 

Hogwards Legacy oyunu 2021 yılında çıkacak

Yapılan açıklamaya göre Hogwards Legacy, Playstation 5 dışında PC, Playstation 4, Xbox Series X, Xbox Series S ve Xbox One ailesi için 2021 yılında piyasaya çıkacak. 1800'lü yılların sonunda çıkacağı belirtilen oyun ile ilgili Warner Bros tarafından yapılan açıklamalar şu şekilde;

Warner Bros. Games bugün, 1800'lerin büyücülük dünyasında geçen açık dünya, tek oyunculu, aksiyon rol yapma video oyunu (RPG) Hogwarts Legacy'yi duyurdu. Oyuncular, Hogwarts Cadılık ve Büyücülük Okulu'nda daha önce hiç olmadığı gibi bir öğrenci olarak yaşayacaklar, çünkü yazılmamışları yaşıyorlar ve büyücülük dünyasının gizli bir gerçeğini ortaya çıkarmak için tehlikeli bir yolculuğa çıkıyorlar. Avalanche tarafından geliştirilen ve Warner Bros. Games tarafından Portkey Games etiketi altında yayınlanacak Hogwarts Legacy, 2021'de PlayStation 5, PlayStation®4, PlayStation 4 Pro, Xbox Series X, Xbox Series S, Xbox One konsolları ve PC için piyasaya sürülecek.

Hogwarts Legacy, sürükleyici bir sihirle doludur ve oyuncuları, olmayı seçtikleri cadı veya büyücü olma maceralarının merkezine yerleştirir. Güçlü büyülerde ustalaştıkça, dövüş becerilerini geliştirdikçe ve ölümcül düşmanlarla yüzleşmelerine yardımcı olacak yoldaşları seçtikçe karakterlerinin yeteneklerini geliştirecekler. Oyuncular ayrıca zor seçimler sunacak ve neyi temsil ettiklerini belirleyecek görevler ve senaryolarla karşılaşacaklar.

Warner Bros. Games Başkanı David Haddad, "Hogwarts Legacy, oyunculara Büyücülük Dünyasındaki diğer hiçbir şeye benzemeyen RPG oynanışıyla ilgili kendi deneyimleri üzerinde kontrol sağlıyor ve bu, Portkey Games etiketinde hayranların ilgisini çekmeye devam edecek," diyor. " Avalanche, bu zengin ve derin dünyaya, aksiyon ve sihirle dolu, hem hayranların hem de oyuncuların ilgisini çekmek için ayrıntılı, gizemli bir hikayeye hayat verdi."

Avalanche Studio Genel Müdürü John Blackburn, "Böylesine muhteşem bir franchise üzerinde çalışmak büyük bir onur ve ekip, hem Harry Potter hem de RPG hayranlarının keyif alacağı otantik bir Büyücülük Dünyası deneyimi sunmaya kendini adamıştır," diyor. "Hogwarts Legacy çok özel çünkü oyuncuların kendilerini karmaşık karakterlerle ve tabii ki sihirle dolu yeni bir anlatıma kaptırmalarına izin veriyor."

Hogwarts Legacy oyunu mevcut konsollara da geliyor

Hikayenin zirvesine ulaştıklarında oyuncular büyülerde ustalaşarak, iksirler hazırlayarak ve fantastik canavarları evcilleştirerek büyülü yeteneklerini geliştirirler. Yol boyunca, büyücülük dünyasının uzun süredir unutulmuş geçmişine bağlı tehlikelerle ve yalnızca kendilerinin sahip olduğu alışılmadık bir yetenekle dolu geniş bir dünyayı ortaya çıkaracaklar. Açık dünya yolculuğu, oyuncuları Hogwarts'ın ötesine, Yasak Orman ve Hogsmeade Köyü gibi yeni ve tanıdık büyücülük dünyasına götürüyor.

Yorumlar 14
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 17:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.09.2020 11:35
Türke dil desteği olmadıktan sonra bir işe yaramaz
MK Okuru
MK Okuru 22.09.2020 20:50
sana yaramaz, dil bilmeyeere yaramaz. yoksa yabanci dilin oynama anasini satiyim.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2020 19:42
Yılın çöpü... Hay arkadaş ergen gibi yorum yapınca kendimden tiksindim. Oyun şahane duruyor.
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 18.09.2020 21:19
yıllardır bunu bekliyoruz potterheadlere ilaç gibi gelecek bu oyun
Kalan Karakter: 300 Gönder
taylanz
taylanz 17.09.2020 17:51
Bu oyundan çok umutluyum inşallah Dost Kayaogli'nin de dediği gibi Shadow of War gibi olmaz.
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 08:38
Olay WB olunca temkinli yaklaşmakta yarar var.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 17.09.2020 15:56
Umarım turu ve altyazıda olur
MK Okuru
MK Okuru 18.09.2020 08:31
Turu ne? Da ayrı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy oyunu mevcut konsollara da geliyor
İlginizi Çekebilir