Hogwarts Legacy PlayStation özel içeriği sadece bir yıllık olacakmış

Atıf Doğan Özcan 19.09.2022 - 00:52
Merakla beklenen oyunun gizemi kısa sürecek gibi görünüyor yani Hogwarts Legacy PlayStation özel içeriği kısa süre diğer platformlara gelecek.

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen State of Play etkinliğinde oyunculara gösterimi yapılan ve merakla beklenen yapım için ortaya bir iddia atıldı. Hogwarts Legacy PlayStation özel içeriği yani sadece PS kullanıcıların oynayabileceği özel içeriğin bir süre sonra diğer platformlara geleceği sızdırıldı.

Hogwarts Legacy PlayStation özel içeriği geçici söylentisi ortaya çıktı

Geçtiğimiz günlerde düzenlenen State of Play etkinliğinde büyük ses getiren oyunda sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 kullanıcıları özel olacağı belirtilen bir görev gösterilmişti. İşte bu görev yani özel içerik ile alakalı bir iddia ortaya atıldı ve bu iddia bazı PS konsol sahiplerinin canını sıkacak gibi görünüyor. Sosyal medya üzerinde paylaşılan iddiaya göre, Hogwarts Legacy PlayStation özel içeriği bir yıllığına PlayStation'a özel kalacak ve sonrasında diğer platformlar için gelecek.

Oyunun içerisinde sadece PlayStation sahiplerine özel bir görev olduğu geçtiğimiz günlere oyunculara söylenmişti hatta State of Play etkinliğinde bu görev için bir sunum yapıldı. Aslında ortaya çıkan söylenti her ne kadar resmi bir açıklama olarak gelmese bile doğru olma olasılığı oldukça fazla. Firma tarafından yapılan açıklamada özelliğin sadece PlayStation 4 ve PlayStation 5 için özel olacağı üzerine basılarak söylenmişti. Fakat işin öyle olmadığı yada olmayacağı ortaya çıkmış gibi görünüyor. Bu iddiayı ortaya atan sosyal medya hesabı geçtiğimiz günlerde Assassin's Creed Mirage için bir dizi tweet paylaşmıştı ve oyunun bütün detaylarını açıklamıştı.

Hogwarts Legacy PlayStation özel içeriği sadece bir yıllık olacakmış

İddiayı ortaya atan hesabın geçmişte yaptığı başarılı sızıntılardan sonra bu söylentinin gerçek olma ihtimali çok yüksek. Öel içeriğin oyun PlayStation için çıktıktan bir yıl sonrasında Xbox, PC ve Switch için çıkacağı belirtiliyor. Oyunun çıkış tarihi olarak 10 Şubat 2023 verilmişti, yani tahminler doğruysa 2024 yılı Şubat ayında diğer platform sahipleri bu gizemli göreve erişim sağlayabilecekler. 

Yorumlar 6
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 01:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.09.2022 17:29
Pc ciler hiç boşa ağlamasın biz sizden çabuk oynuyucaz
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.09.2022 07:58
Ya ben sony'i tutmam babamin firmasida degil fakat dusmanda degilim ama sizin bu sony'e karsi dusmanliginizi anlamis degilim sony sizin ekmeginizemi el koydu sizi gaspmi etti bilmiyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2022 15:19
Şunu bi ön sipariş açsalar pc de artık , her geçen gün katlıyor fiyatı kesin 1.000 liraya doğru
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2022 09:46
Puahahaha, sonyciler ağlıyor.
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2022 10:56
Kankacım hayatım boyunca playstationa saçma bir alet gözüyle baktım, en sonunda ps5 aldım. Hiç pişman değilim alınan bazı kararlardan dolayı neden ağlayalım onu anlayamadım :) çok da umrumuzdaydı
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 19.09.2022 01:04
Al işte. Ondan sonra activison satılmasın diye ağlıyor. Şerefsizliği ilk kendi yapmıyor sanki
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hogwarts Legacy PlayStation özel içeriği sadece bir yıllık olacakmış
İlginizi Çekebilir