Homefront daha çıkmadan çok sattı

Murat Halilbeyoğlu 4.03.2011 - 12:44
THQ geleceğini, Kaos'un yeni oyununa göre planlıyor.
THQ'nun patronu Danny Bilson'dan yeni gelecek olan Kaos oyunu Homefront için bir iddia geldi. Buna göre Homefront şirket tarihinde en çok ön siparişi yapılan oyun olmuş.

Yapılan bir röportajda Bilson, oyunun şu ana kadar 200,000 adet ön siparişi olduğunu belirtirken bu rakamın sadece Amerika'daki rakam olduğunu da ekledi.

Başka bir söylenti ise New York tabanlı stüdyonun dağıtılıp, Montreal'deki yeni stüdyo ile birleşme planı. Bilson bu konu hakkında ise şu an için sadece masadaki olanaklara baktıklarını söylüyor.

Homefront daha çıkmadan çok sattı
"Onlara karşı inanılmaz bir saygım var" diyen Bilson stüdyonun geleceğinin oyunun satışına göre kararlaştıracağını da ekledi.

"Onlara bir oyun ne kadar başarılı olursa ortaklık için daha iyi ekonomik koşullar sağlanacağını ve yaptığımız işe etkimizin daha büyük olacağını söyledim. Dolayısı ile henüz bir karar vermedik. İşin aslı bu. İşlerin nasıl gittiğine bakacağız. Bu insanların yerlerini, sırf taşımak olsun diye değiştirmeyeceğiz."

"Olayın büyük kısmı başarıya ve çekirdek takımın ne kadar güçlü olduğuna dayanıyor. Bu adamları seviyorum. Bu oyun için onlarla yılarca beraber çalıştım. Aramızda saygısızlık oluşturacak bir durum yok. Biz herkes için en iyi olanı yapmaya çalışıyoruz."


Homefront her üç platform için de 18 martta satışa çıkacak.

Yorumlar 7
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 00:38
Kalan Karakter: 300 Gönder
Homefront daha çıkmadan çok sattı
İlginizi Çekebilir