Hotel Transylvania 3: Yaz Tatili filminin fragmanı yayınlandı

Murat Boran 2.04.2018 - 17:25
Serinin devam filmi acaba daha ileriye mi gidecek, yoksa daha geriye mi?

Sony Pictures tarafından beyaz perdede ilk olarak 2012 yılında seyircilerle buluşturulan Hotel Transylvania animasyon serisinin 3. filmi olan Hotel Transylvania 3: Summer Vacvation  için yeni bir fragman yayınlandı. Paskalya bayramı dolayısıyla küçük bir yan hikâye ile beraber yayınlanan fragman, bizlere yeni filmin konusu hakkında son derece fazla bilgi sunuyor. 

Hotel Transylvania 3'ün fragmanı

Hotel Transylvania 3, IMBD duyurusuna göre 13 Haziran 2018 tarihinde ülkemizde vizyona girecek. Filmin yönetmen koltuğunda yine Genndy Tartakovsky bulunuyor. Serinin daha önceki filmlerinin yönetmenliğini yapmasının yanı sıra, kendisini Samurai Jack isimli efsane animasyon serisinden de hatırlıyoruz. 

Hotel Transylvania 3'ün konusunu da kısaca paylaşalım. Dracula, kızı tarafından tatile ihtiyacı olduğu düşünülerek bir tekne turuna çıkarılıyor. Tabii ki bu yolculukta Hotel Transylvania'nın pek çok renkli ürkünç karakteri de Dracula'nın kendisine eşlik ediyor. Biraz korkunç, çokça komik, aşk ve günümüz teknolojik hayatına göndermeler içeren yeni animasyon filmine dair daha fazlasını şimdilik söylemiyoruz. Gelecekte yeni fragmanlar veya filme dair ekstra bilgiler paylaşılması durumunda, yine sizleri bilgilendireceğiz. 

Sizler fragmanı nasıl buldunuz? Hotel Transylvania 3 için beklentileriniz nasıl? Yorumlarınızda bizlerle paylaşabilirsiniz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:45
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hotel Transylvania 3: Yaz Tatili filminin fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir