House Flipper Cyberpunk DLC'si yayınlandı

Alparslan Gürlek 19.11.2020 - 15:42
Bağımsız bir ekipten gelen evleri onarıp boya badana işlemlerini yaptığımız House Flipper Cyberpunk DLC'si ücretsiz olarak yayınlandı.

İçinde bulunduğumuz 2020 yılının kaçınılmaz teması cyberpunk oldu. Bağımsız geliştiricilerden tutun Ubisoft'a kadar irili ufaklı birçok stüdyo oyunlarında cyberpunk esintilerine yer verdi. Şimdi de sırada bağımsız bir ekipten gelen House Flipper var. House Flipper Cyberpunk DLC'si de bugün itibariyle oyuncuların erişimine açıldı. Basit, tatlı ve eğlenceli yapısıyla görevler alarak evlere gidip onarım, boya gibi işlemlerini yaptığımız oyun da "2020'de Cyberpunk temasıyla tanışan oyunlar" kategorisinde yerini aldı.

House Flipper Cyberpunk DLC'si ile kervana katılıyor

Empyrean, Frozen District ve Ultimate Games tarafından geliştirilen ve PlayWay, Frozen District, Ultimate Games, Merge Games tarafından yayınlanan kadrosu geniş oyun House Flipper, cyberpunk temasıyla tanışıyor. Bugün yayınlanan ücretsiz DLC ile oyuncular yeni bir apartmanda, sibernetik elleriyle 60'dan fazla cyberpunk temalı eşyanın bulunduğu yeni bir göreve gönderiliyor. House Flipper Cyberpunk DLC'sinde distopik bir Neo-Tokyo kentinde eskiden bir hacker'a ait olan bir daireyi temizleyip restore etmemiz gerekiyor. Oyunun yapısına tamamen yeni bir atmosfer katan bu DLC PC'ye yayınlandıktan iki hafta sonra oyunun konsol sürümleri için de oynanabilir olacak. Yayınlanan kısa fragmanı alt tarafa bırakıyorum, temel olarak DLC görevinin geçtiği apartmana dair görüntüler bulabilirsiniz. İyi seyirler.

Öyle görünüyor ki Cyberpunk 2077 çıkana kadar popülerliği hayli artmış olan bu temayı oyunlarda daha sık göreceğiz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz haftalarda Rainbow Six: Siege'in yeni sezonunda da cyberpunk esintileri gördüğümüzü belirtmiştim. Bunun yanı sıra birçok bağımsız stüdyo temanın popülerleşmesiyle bu tarz oyunlar yapmaya başladı. Ghostrunner gibi dikkat çeken ve göz önünde olan oyunların yanı sıra birçok irili ufaklı bağımsız yapım oyun da bu temayı işledi. Aslında bu oyuncular için iyi de oldu diyebiliriz. Meraklıları Cyberpunk 2077'nin çıkmasını beklerken bu sırada atmosfere de ısınmış oldu.

House Flipper Cyberpunk DLC'si yayınlandı

İlk kez 17 Mayıs 2018 tarihinde raflarda yerini alan oyun Unity oyun motoruyla geliştirildi. PlayStation 4, Nintendo Switch, Xbox One, Microsoft Windows, Mac Os ve Linux platformları için yayınlandı. An itibariyle PC için Steam platformu üzerinde 32,00 TL fiyatından satılmakta. Basit ve keyifli bir oyun arıyorsanız tavsiye edebileceğimi de belirteyim.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 03:43
Kalan Karakter: 300 Gönder
House Flipper Cyberpunk DLC'si yayınlandı
İlginizi Çekebilir