House of the Dragon dizisinin yayın tarihi belli oldu

Özgür Deveci 19.12.2020 - 13:59
Game of Thrones'un geçmişine odaklanacak olan HBO Max dizisi House of the Dragon'un yayın tarihi belli oldu.

Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden uyarlanan Game of Thrones, televizyon dünyasının en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Dizinin final yapmasıyla birlikte birçok yan ürün içinde çalışmalar başladı. Bunlardan ilki olacak House of the Dragon'un yayın tarihi belli oldu. HBO Max tarafından yayınlanacak dizi, 2022'de hayranlarla buluşacak. Ancak tam olarak hangi dönemde başlayacağı açıklanmadı. HBO, birkaç ay içerisinde dizinin ana çekimlerinin başlayacağını da ekledi.

House of the Dragon dizisinin yayın tarihi belli oldu

House of the Dragon, 2022'de HBO Max'te yayınlanacak

George R.R. Martin tarafından yaratılan dizi Westeros'u fetheden Aegon Targaryen döneminden 100 yıl sonrasını konu alacak. Dizide Viserys I ve Aemma Arryn'in çocukları Rhaenyra ve Aegon II, Ejderhaların Dansı olarak bilinen taht için bir iç savaşa girecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Matt Smith (Daemon Targaryen), Paddy Considine (Viserys Targaryen), Olivia Cooke (Alicent Hightower) ve Emma D'Arcy (Rhaenyra Targaryen) gibi ünlü isimler bulunuyor.

Miguel Sapochnik ve Ryan Condal'ın showrunner rolünü üstlendiği yapımda, George R. R. Martin ve Vince Gerardis ile birlikte yönetici yapımcı olarak yer alacaklar. Daha önce House ve Orange Is the New Black gibi yapımlarla karşımıza çıkan Sara Lee Hess ise yazar ve yönetici yapımcı olarak kadroda bulunacak. Bunlara ek olarak Sapochnik'in dizide pilot ve ek bölümleri yöneteceğini belirtelim. Sapochnik daha önce Hardhome, Battle of the Bastards ve Winds of Winter olmak üzere Game of Thrones'un izleyici sayısı yüksek altı bölümünü yönetmişti.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler House of the Dragon dizisini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 02:21
Kalan Karakter: 300 Gönder
House of the Dragon dizisinin yayın tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir