House of the Dragon kadrosuna yeni isimler katıldı

Özgür Deveci 14.12.2020 - 15:39
Game of Thrones'un geçmişine odaklanacak olan House of the Dragon dizisine yeni isimler dahil oldu.

Buz ve Ateşin Şarkısı serisinden uyarlanan Game of Thrones, televizyon dünyasının en çok izlenen dizilerinden biri oldu. Game of Thrones'un geçmişine odaklanacak olan House of the Dragon dizisine Olivia Cooke, Emma D'Arcy ve Matt Smith dahil oldu. Amazon yapımı Sound of Metal filmiyle tanıdığımız Olivia Cooke, Kızıl Kale'de büyümüş Kral'ın Eli Otto Hightower'ın kızı olarak Alicent Hightower rolünde, krala ve çevresine yakın bir yerde oynayacak. Yedi Krallık'ın en güzel kadını olan Hightower, hem saray zarafetine hem de keskin bir siyasi zekaya sahip olmasıyla tanınıyor.

Cooke'un, Alec Baldwin'le oynadığı Pixie ve Jack O'Connell'la birlikte rol aldığı bilim kurgu gerilimi Little Fish dahil olmak üzere, önümüzdeki sene için planlanan birkaç projesi daha bulunuyor. D'Arcy, kralın ejderha binicisi olarak Valyrian çocuğu Prenses Rhaenyra Targaryen karakterine hayat verecek. D'Arcy, ayrıca Amazon Prime'ın Truth Seekers ve Hannah II yapımları olmak üzere Wanderlust filminde de rol almıştı. Ünlü oyuncu, kısa bir süre önce Mothering Sunday adlı uzun metraj filminin çekimlerini de tamamladı.

House of the Dragon kadrosuna yeni isimler katıldı

Olivia Cooke, Emma D'Arcy ve Matt Smith, House of the Dragon kadrosunda

Smith, Kral Viserys'in küçük kardeşi ve tahtın varisi olan Prens Daemon Targaryen'ı oynayacak. Eşsiz bir savaşçı ve bir ejderha binicisi olarak tanımlanan Daemon, gerçek ejderha kanına sahip. Ayrıca söylentiye göre, ne zaman bir Targaryen doğsa, tanrılar havaya yazı tura atıyor. Eski Doctor Who ve The Crown dizilerinin yıldız oyuncusu, önümüzdeki sene Jared Leto ile birlikte Edgar Wright'ın psikolojik korku filmi Last in Soho ve Lawrence Osborne'un aynı adlı kitabından uyarlanan The Forgiven filmlerinde rol alacak.

Smith, Cooke ve D'Arcy, daha önce Kral Viserys Targaryen olarak açıklanan Paddy Considine'e dahil oluyor. House of the Dragon dizisi Clare Kilner, Geeta V. Patel ve Greg Yaitanes ile birlikte yönetim ekibini tamamladı. Yaitanes, ayrıca yardımcı yapımcı olarak görev alacak. HBO, House of the Dragon için 10 bölümlük bir sipariş verdi. Miguel Sapochnik ve Ryan Condal'ın showrunner rolünü üstlendiği yapımda, George R. R. Martin ve Vince Gerardis ile birlikte yönetici yapımcı olarak yer alacaklar. Sara Lee Hess tarafından senaryosu kaleme alanan dizide, Rom Schmidt yönetici yapımcılığı üstlenecek. Emmy ödüllü yönetmen Sapochnik ise, pilot bölümü ve ek bölümleri yönetecek.

Son olarak siz bu haber hakkında ne düşünüyorsunuz? Kimler House of the Dragon dizisini merakla bekliyor? Yorumlarda bizimle paylaşın.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 13:00
Kalan Karakter: 300 Gönder
House of the Dragon kadrosuna yeni isimler katıldı
İlginizi Çekebilir