Hugh Jacman'lı Zihin Gezgini filminin fragmanı yayınlandı

Ersin Kılıç 4.06.2021 - 01:47
Hugh Jackman dışında Rebecca Ferguson, Thandiwe Newton ve Cliff Curtis gibi oyuncuların yer aldığı Zihin Gezgini filminden fragman geldi.

Yılın iddialı yapımlarından biri olan Hugh Jackman'lı Zihin Gezgini (Reminiscence) filmi için uzun bir fragman yayınlandı. Bilim kurgu temasına sahip olan ve yakın gelecekte geçen film adından da anlaşılabileceği gibi anımsamak, hatırlamak üzerine kurulu bir hikayeye sahip olacak. Filmin Türkçe ismi ise Zihin Gezgini olarak tercih edilmiş.

Reminiscence filmi için fragman yayınlandı

Zihin Gezgini filminin arkasında Westworld dizisine de hayat veren Lisa Joy yer alıyor. Lisa Joy filmin yapımcı koltuğunun yanı sıra senaryosuna ve yönetmenliğine de imza atacak. Zaten filmin kadrosuna baktığımızda da Westworld projesinde beraber çalıştığı birçok ismi tercih ettiğini de görüyoruz.

Reminiscence filmi başta da dediğim gibi yakın gelecekte geçiyor. Filmde gerçekte de büyük bir tehdit oluşturan iklim değişiklikleri sebebiyle sular altında kalan Miami şehrini görüyoruz.  Yüksek binaların su üzerinde kaldığı, ulaşımın yüksek metrolar ile yapıldığı bu dünyada Hugh Jackman'ı Nick Bannister karakterine hayat verecek. Filmde insanların anılarına ulaşmayı sağlayan özel bir cihaz görüyoruz. Zaten konusuna baktığımızda da bir bilim adamının bu teknolojiyi keşfedeceği ve uzun süredir kayıp olan aşkından izler arayacağı belirtilmiş. Fragmanda ikilinin tanışma anı ve sonrasında anılar vasıtasıyla Bannester'ın onu aramasına odaklandığını görüyoruz.

Filmin oyuncu kadrosunda başrolleri ünlü oyuncu Hugh Jackman ve Rebecca Ferguson paylaşıyor. Bu ikili daha önce birçok övgü toplayan The Greatest Showman filminde de birlikte çalışmışlardı. Oyuncu kadrosunda ayrıca Thandie Newton, Natalie Martinez, Angela Sarafyan, Cliff Curtis, Brett Cullen ve Daniel Wu gibi isimler de yer alıyor.

Hugh Jacman'lı Zihin Gezgini filminin fragmanı yayınlandı

Ayrıca Lisa Joy'un filmin senaryosunu kaleme alırken eşi Jonathan Nolan'dan destek aldığı ve onun kısa hikayesi Memento Mori'den ilham aldığı da belirtiliyor. Bu film aynı zamanda memento filminin de çıkış noktası olmuştu. Jonathan Nolan bildiğiniz gbi ünlü yönetmen Christopher Nolan'ın kardeşi. Birçok filmin yapımcılığını üstlenen Jonathan Nolan aynı zamanda Batman filmleri, Intersteallar, Memento ve Prestij gibi filmlerin de senaryo yazarlarından birisi.

Filmin vizyon tarihi ise pandemi sebebiyle değişmez ise 20 Ağustos 2021 olacak. 

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 07:58
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2021 21:04
Bu bildiğin 99 yapımı 13. Kat filmi
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2021 17:31
ulan şimdi düşündüm de max payne rolünü iyi kotarır hugh jackmann haaa :D
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2021 15:57
Anılarda yolculuk makinesi olmasa ve şehir sular altında kalmasa bu bildiğin Max Payne olmuş zaten. :D
MK Okuru
MK Okuru 5.06.2021 13:58
di mi ya.. eskiden çekilseydi peter krause olsun isterdim ama şimdi yapılsa hugh jackman iyi gider.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.06.2021 10:22
inception vol 2, süper olacak keşke mistır cob ta hikayeye dahil olsaydı.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hugh Jacman'lı Zihin Gezgini filminin fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir