Hükümran Senfoni Oynanabilir Demo Geliyor

Anıl İşal 3.06.2010 - 12:31
Hükümran Senfoni Oynanabilir Demo Geliyor
Hükümran Senfoni baş tasarımcısı Erkan Bayol, Ceidot resmi forumlarında Hükümran Senfoni Oynanabilir Demo Beta Testlelerine dair çeşitli açıklamalar yaptı.

Verilen bilgilerin tamamının çok önemli olduğundan metni olduğu gibi sizlere sunuyoruz;

Hükümran Senfoni'nin Aralık sonu gibi tamamlanması planlanan ilk oynanabilir demosu için yaklaşık 15 gün içinde (bir ihtimal daha da sarkabilir, ancak zannetmiyorum) beta testler başlatılacaktır.

Beta testlere iştirak etmek isteyen arkadaşların bu mesajı dikkatle okumaları gerekmektedir.

Şu An Belli Olan Bilgiler :

* Oynanabilir beta testlere iştirak etmek isteyen arkadaşların Ankara'da olması, ya da beta testlerin yapılacağı gün ve saatlerde Ankara'ya gelmesi gerekmektedir. Oynanabilir beta testler SADECE Céidot Oyun Stüdyoları ofisinde gerçekleştirilecektir. KESİNLİKLE OYNANABİLİR DEMO TESTLERİ OFİS DIŞINDA GERÇEKLEŞTİRİLMEYECEKTİR! (*)

* Oynanabilir beta testlere gözlemci olarak katılmak isteyen arkadaşlar için şehir sınırlaması yoktur. Ne var ki bu arkadaşlar, oynanabilir demonun sadece görsellerine (ekran görüntüleri, videolar, vb...) ulaşabilecekler, oynanabilir biçimde demoya sahip olamayacaklardır. Bu arkadaşlar bize genel geri bildirim yapacaklardır.

* Oynanabilir beta testlere katılacak arkadaşların, mutlaka yakında açıklanacak ön kayıtlara başvurması ve Céidot tarafından testçi olarak seçilmesi gerekecektir. Ön kayıt tarihleri, adaylarda istenilen özellikler, vb... bilgiler daha sonra açıklanacaktır.

* Ofisimizde beta testlere katılacak arkadaşlardan özel bir gizlilik anlaşması imzalamaları istenilecektir. Gizlilik anlaşmasını imzalamak istemeyen testçilerin beta testlere katılmaları KESİNLİKLE mümkün olmayacaktır.

* Ofisimizde beta testlere katılan arkadaşların, ofise herhangi bir dosya depolama aygıtı, CD, flash bellek, vb... getirmeleri KESİNLİKLE yasak olacaktır.

* Testçilerimize ofisimizde ücretsiz (ve alkolsüz) içki ve yiyecek servisi yapılacaktır Cool Çok yiyen ve içen itinayla kovulacaktır tabi o ayrı. Mr. Green

* Diğer her türlü detay ilerleyen günlerde açıklanacaktır. Lütfen eposta adreslerimize herhangi bir test başvurusunda bulunmayın. HENÜZ TESTÇİ ALIMI BAŞLAMAMIŞTIR! BU MESAJ SADECE BİR ÖN BİLGİLENDİRMEDİR!
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 13:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hükümran Senfoni Oynanabilir Demo Geliyor
İlginizi Çekebilir