Hunt: Showdown'ın resmi olarak Türkçe geleceği açıklandı

Ersin Kılıç 21.06.2018 - 13:26
Oyunun Türkçe geleceği kesinleşmiş oldu

Crytek'in son dönemdeki en önemli oyunu olan Hunt: Showdown için Türkçe dil desteği geçtiğimiz Mart ayında ortaya çıkmıştı. Crytek oyun ile ilgili yapılan açıklamalarda desteklenen diller arasında Türkçe'yi de göstermiş ve oyunun Türkçe geleceğini de bir nevi müjdelemişti. Bugün ise işte bu konu ile alakalı resmi duyuru da firma tarafından yapıldı. Yapılan açıklama şu şekilde;

Hunt: Showdown Türkçe dil desteği ile geliyor

Hunt: Showdown, kapalı alfasının ardından Steam üzerinden erken erişime açılarak oyuncularla buluşmuştu. Henüz ilk aşamalarında olan oyun, aldığı geri bildirimler sonucunda, performansını arttırmaya yönelik ilk yamasını da geçtiğimiz günlerde yayınlamıştı. Yamanın ardından olumlu yorumlar almaya devam eden Hunt: Showdown için resmi olarak Türkçe dil desteğinin geleceği de bugün duyuruldu.

Crysis ile birlikte Türk oyunculara kendi dillerinde evrensel oyunları oynama imkânı sunan Crytek; çizgisini hiç bozmayarak kendinden beklendiği şekilde yeni oyunu Hunt: Showdown için de resmi olarak Türkçe dil desteğinin geleceğini müjdeledi. Bu haber ile birlikte, oyun için temmuz ayında yayınlanacak yama ile Türk oyuncular oyunu kendi dillerinde oynamaya başlayabilecekler.

Bununla beraber, Hunt: Showdown için Türkiye’de bir topluluk oluşturmak adına oyunun Türkiye Resmi Facebook sayfası da yayına girdi. Oyun hakkındaki en güncel haberler, içerikler, etkinlikler, ödüllü yarışmalar ve sadece Türk Hunt: Showdown oyuncularına özel sürprizler sayfa üzerinde takipçilerini bekliyor olacak.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 22:13
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 22.06.2018 10:17
Pubgden, Fortniten güzel oyun gerçekten gerilimi oyunun her anında hissediyorsunuz. Korku-Gerilim sevenler kulaklıkla gerçekten eğlenecektir.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 21.06.2018 22:23
onu bunu bıraksınlar abi robinsona tr dil desteği gelsin VR ile peder oynuyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown için Türkçe dil desteği duyurusu yapıldı
İlginizi Çekebilir