Hunt: Showdown, önümüzdeki ilkbaharda Xbox One'a gelecek

Ahmet Özçilingir 12.03.2019 - 10:01
Xbox One oyuncuları Hunt: Showdown için fazla beklemeyecek

Crytek'in geliştirdiği Hunt: Showdown, Xbox One için de duyurulmuştu. Kesin çıkış tarihi belli olmamış olsa da, yapılan açıklamaya göre, Hunt: Showdown, önümüzdeki bir kaç ay içinde, ilkbahar ayları bitmeden Xbox One oyuncuları ile buluşacak.

Hunt: Showdown Xbox One'a ne zaman çıkacak?

Rekabetçi birinci şahıs aksiyon oyunu Hunt: Showdown, Xbox One için de duyurulmuştu. Hunt: Showdown, ilkbaharda Xbox One oyuncuları ile buluşacak.

"Hunt’ın rekabetçi, karşılaşma tabanlı oynanışı, PvP ve PvE unsurlarını karıştırarak hayatının, karakterinin ve teçhizatının daima risk altında olduğu eşsiz bir gerilim dolu deneyim yaratıyor. Her karşılaşmanın başında, iki setli beş takıma kadar destek veren bu oyunda, takımlar canavar hedeflerinin izini sürecek. Bulunduklarında ve mağlup edildiklerinde takımlar bir ödül kazanırlar ve haritadaki diğer Avcılar için anında hedef olurlar. Eğer arkanı kollamazsan bıçaklanabilirsin ve aklında kalan son an, ödülünü alarak yanından yürüyüp geçen başka bir takımın Avcıları olabilir. Risk ne kadar yüksek olursa, ödülün değeri de o kadar atar ancak yapılacak tek bir hata sana elindeki her şeyi kaybettirebilir."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 18.04.2024 21:50
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.03.2019 13:49
valla ben açıkcası oyunu daha hiç oynamadım robinsonu bile almadım türkçe dil desteğini çektiklerinden dolayı niye alayım ki ?
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown, önümüzdeki ilkbaharda Xbox One'a gelecek
İlginizi Çekebilir