Hunt: Showdown, Xbox Game Preview programına eklendi

Ersin Kılıç 30.05.2019 - 10:54
Sıra Xbox oyuncularında

Crytek firmasının son dönemdeki en dikkat çekici oyunu olan Hunt: Showdown nihayet Xbox kullanıcılarının da karşısına çıktı. Louisiana'nın bataklıklarında ödül avcılığı yaptığımız oyun Xbox Game Preview programına eklendi. Konu ile ilgili Crytek'ten gelen açıklama şu şekilde;

Hunt: Showdown, Xbox Game Preview programına eklendi

Crytek, çok oyunculu ödül avı oyunu Hunt: Showdown’ın, Xbox oyuncularının oyunun devam eden gelişim yolculuğunun bir parçası olmak için hala geliştirilmekte olan oyunları satın almalarını sağlayan bir hizmet olan Xbox Oyun Önizlemesinde bulunduğunu duyurdu. Oyun Kuzey Amerika, Avrupa, Avustralya ve birçok diğer bölge için yayınlanıyor.  Ücreti 29.99 EUR/USD , 24.99 GBP ve 85,00 TL olarak belirlenmiştir. 1895 Louisiana'sında geçen Hunt: Showdown, gerçek bir gerilim ve heyecan tecrübesi sunmak için hayatta kalma oyunlarının korkulu atmosferi ile maç tabanlı oyun formatını birleştiriyor. Yeni Xbox Oyun Önizlemesi fragmanına buradan ulaşabilirsiniz.

Hunt: Showdown Yapımcısı Fatih Özbayram: “Hunt: Showdown’ı Xbox’ta görmek ve oyuncuların oyun ile ilgili yorumlarını duymak için gerçekten sabırsızlanıyoruz. Hunt’ın her zaman topluluk odaklı bir gelişim süreci olmuştur. Bu nedenle oyunu iyileştirmeye devam ederken, yeni Xbox kitlesi ile çalışmayı iple çekiyoruz.”

Klasik bir Hunt: Showdown maçı sırasında on kişiye kadar oyuncu – solo veya iki kişilik takımlar halinde – bulunabilir ve oyuncular, takımlarını korkunç düşmana ulaştırmak için ipuçlarını arar. Hedefi öldür ve ödülü eve götür – ancak sadece elindeki ödülü başka bir oyuncuya kaptırmadan haritadan çıkmayı başarabilen oyuncular ödülü alabilir -. Risk büyük, ama ödüller daha da büyük. Hunt: Showdown aynı zamanda, klasik oynanışın daha kısa bir versiyonu olan, günün 4 farklı saatinde geçebilen, 2 baş düşman ve keşfedilebilecek 2 haritası olan Tez Av moduna da sahiptir.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 11:01
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown, Xbox Game Preview programına eklendiği açıklandı
İlginizi Çekebilir