Crytek imzasını taşıyan Hunt: Showdown'ın betası ne zaman yapılacak?

Ersin Kılıç 22.12.2017 - 14:28
Oyunun beta dönemi sonunda belli oldu

Hunt: Showdown son dönemde dikkat çeken ve Crytek'in en iddialı olduğu yapımların başında geliyor. Oyun için hatırlarsanız geçtiğimiz dönemlerde bazı açıklamalar yapılmış ve Kış aylarında beta sürecinin başlayacağı belirtilmişti. İşte bu beta dönemi ile ilgili yeni açıklamalar bugün geldi.

Hunt: Showdown için kapalı beta yapılacak

Yapılan bu açıklamaya göre oyunun kapalı betası Ocak 2018'de başlayacak.  kapalı beta için kayıt alımına kısa bir süre içinde başlayacak olan ekip yine de tam tarih vermekten kaçınmış.

Daha önce oyunun yapımcılarından biri olan Fatih Özbayram " Kapalı beta , oyunculardan geri dönüş almak için bizim ilk şansımız olacak ve oyun ile nasıl etkileşime geçeceklerini görmek için sabırsızlanıyoruz. Sınırlı sayıda oyuncular ile yapılacak olan testlerden sonra, bir sonraki aşamada daha çok oyuncuyu davet oyunu test etmeleri için davet edeceğiz. Bu da oyun geliştiricileri ve oyuncular arasındaki ilk bağı oluşturacak olan aşama olacak . Bu sayede oyuncuların bize yapacağı geri dönüşleri daha iyi inceleyebileceğiz ." açıklamasında bulunmuştu.

Hunt Showdown nasıl bir oyun?

Henüz erken erişim tarihi verilmeyen Hunt Showdown'da haritada yer alan ipuçlarını toplayarak avımıza doğru ilerlemeye çalışıyoruz. İki kişi olarak oynayabileceğimiz yapımda ayrıca haritada yer alan diğer oyunculara karşı da mücadele edeceğiz.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 17.04.2024 00:25
Kalan Karakter: 300 Gönder
Hunt: Showdown'ın betası ne zaman yapılacak?
İlginizi Çekebilir