HyperX kulaklık satışları ile eSpor alanında rekor kırdı

Ersin Kılıç 2.03.2018 - 11:12
HyperX’ten kulaklıkta 4 milyonluk rekor

Kingston'ın oyun bölümü HyperX, ödüllü oyuncu kulaklarından 4 milyondan fazla satış yaptığını açıkladı. HyperX, Nisan 2014’te satışına başladığı oyuncu kulaklıklarında 2 yıldan kısa bir süre içerisinde 1 milyon satış rakamına ulaşmıştı. Oyun oynamaya ilk kez başlayanlardan dünya çapında turnuva sahnelerindeki profesyonel oyunculara kadar tercih edilen HyperX kulaklıkları, şu anda 100'den fazla ülkede, altı kıtada ve 15.000 mağazada bulunuyor.

HyperX’ten kulaklıkta 4 milyonluk rekor

HyperX kulaklıklar, profesyonel oyuncular ve meraklıları için saatlerce oyun oynamak adına mükemmel konfor sağlarken HyperX’in seçkin hafızalı köpüğü, ayarlanabilir bir kafa bandı ve çoklu platform desteğine sahip olmasıyla dikkat çekiyor. Film izlemek, müzik dinlemek ve sohbet etmek gibi kapsamlı bir oyun deneyimi için sektörün önde gelen ses kalitesini sunacak şekilde tasarlanıyor.

HyperX, 100 dolar altında en iyi kulaklık kabul edilen ve 1,3 milyondan fazla satılan popüler HyperX Cloud IIde dahil olmak üzere, rahat ve ödüllü bir oyun kulaklığı seti sunuyor. 50 dolar altı en iyi kulaklık kabul edilen HyperX Cloud Stinger, 2017 iF dizayn ödülünü kazandı. HyperX Cloud Revolver 2017 yılında PC Gamer tarafından “Yılın En İyi Kulaklığı” seçildi. HyperX Cloud Alphaise, IGN.com tarafından çift odalı tasarımı sayesinde “İnanılmaz” olarak nitelendirildi. Markanın ilk kablosuz bağlantı özelliğine sahip kulaklığı HyperX Cloud Flight ise, Tüketici Elektroniği Fuarında Reviewed.com’dan oldukça istenilen Editörün Seçimi ödülünü ve geçen süre boyunca çevrimiçi incelemelerde de oldukça olumlu sonuçlar aldı.

HyperX'in kıdemli müdürü Marcus Hermann, "HyperX, oyunculara benzersiz bir performans sunan ürünler tasarlamayı kendisine görev biliyor. Sonucu ise; sevdiğimiz oyun topluluğunun talep ettiği özellikleri karşılayan bir kulaklık setidir. Tasarımlarımızı daha da ileri götürürken bu saygıyı kazanmaya çalışacağız "dedi.

Basın Bülteni

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 14:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
Firerose
Firerose 2.03.2018 15:16
Rovervor x olan oyuncu kulaklığını satın almıştım. Stereo çıkışlı olmasına rağmen gerek müzik gerekse oyunlarda yüksek performans sergiliyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 2.03.2018 11:53
Hyperx rovelvor var herkese şiddetle tavsiye ederim süper kulaklık gerek müzik gerek oyun.
Kalan Karakter: 300 Gönder
HyperX kulaklık satışları ile eSpor alanında rekor kırdı
İlginizi Çekebilir