HyperX seti ödüllü PUBG yarışması canlı yayın ile sona erdi

Ersin Kılıç 3.04.2018 - 13:10
Kazanan arkadaşımızı tebrik ediyoruz.

Ekip olarak HyperX sponsorluğunda Pubg oynamaya başladığımız videoların 4. ve son bölümünü geçtiğimiz günlerde yayınlamıştık. Daha sonrasında ise ilk videodan itibaren ve sosyal medya hesaplarımızdan da duyurduğumuz gibi bir canlı yayın ile HyperX oyuncu seti hediyesini kazanan takipçimizi belirledik.

HyperX ödüllü PUBG yarışması sona erdi

Facebook hesabımız üzerinden gerçekleştirdiğimiz canlı yayında öncelikle ekip olarak bir oyun PUBG oynadık ve daha sonrasında ise çekilişe geçtik. Yayınladığımız 4 farklı videodaki şifreleri bize canlı yayın sırasında gönderen takipçilerimiz arasından yaptığımız canlı çekiliş ile Gizem Garipoğlu bizden HyperX oyuncu seti kazanmayı başardı. Bu oyuncu seti içerisinde HyperX Alloy FPS Klavye, HyperX Cloud Alpha Kulaklık, HyperX Pulsefire FPS Fare ve Hyper X Fury S Mousepad ürünleri yer alıyor. 

Yarışmaya katılan tüm takipçilerimize teşekkür ediyor ve kazanan arkadaşımızın da bu ürünleri güle güle kullanmasını temenni ediyoruz. Gerçekleştirmiş olduğumuz bu canlı yayının tekrarına aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz. Ayrıca HyperX'in Youtube ve Facebook sosyal medya hesaplarını beğenerek hem farklı yarışmalara göz atabilirsiniz. önümüzdeki günlerde farklı yarışmalarda görüşmek üzere!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 13:23
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.04.2018 00:13
Neden siteden yayınlamadınız giremedik

-----------------------

Gerekli duyuruları sosyal medya hesaplarımızdan yapacağımızı belirtmiştik.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.04.2018 20:20
Sağolun canlı yayın yapacağınızı sadece facebook dan paylaştığınız içn benim gibi 4 hafta her cuma izleyipte sadece siteyi takip ettiği için alamayanlara gelsin bu yorum yayınlamazsınız zatrm yorumuda sitede


-------------------------------------

Merhaba, öncelikle neden yayınlamayalım, hakaret ya da küfür yok sonuçta. İlk videodan itibaren yaptığımız tüm açıklamalarda gerekli duyuruların sosyal medya hesaplarımız üzerinden yapılacağını belirtmiştik zaten. Demek ki videolarda yaptığımız açıklamaları düzgün dinleyememişsiniz.

Teşekkürler.
Kalan Karakter: 300 Gönder
HyperX seti ödüllü PUBG yarışması canlı yayın ile sona erdi
İlginizi Çekebilir