I Am Setsuna, Nintendo Switch'e çıktı

Hürcan Köse 6.03.2017 - 09:22
Square Enix'in başarılı RPG'si Switch'te
Yarı bağımsız bir oyun olarak yola başlayan ancak daha sonra Square Enix çatısında hayat bulan I Am Setsuna, kalplere dokunan hikayesi, kendine has görsel tarzı ve akıcı savaş sistemi ile beklenmedik bir başarı yakalamış ve daha sonra diğer platformlarda da aynı şekilde boy göstermişti. I Am Setsuna şimdi de Nintendo Switch için çıkış yapımlarından birisi oldu.

Şu anda Nintendo e-Shop'tan erişilebilir durumda olan oyun The Legend of Zelda: Breath of the Wild'a kısa bir ara vermek isteyen kullanıcılar için sağlam bir alternatif olarak karşımıza çıkıyor. Kısa aralıklarla oynayıp bir anda hikayesine kaptırabileceğiniz oyun için bir de çıkış fragmanı yayınlandı.

Direkt olarak Switch'e portlanan oyun yapılan yorumlara göre gayet akıcı bir şekilde çalışıyor. Önceden oynadığımda da aynı şeyi dile getirmiştim, I Am Setsuna'yı bir el konsolunda oynamak çok daha zevkli olacaktır diye. Sonunda Switch ile bu şansa sahibiz. Oyun için yayınlanan çıkış fragmanını aşağıdan izleyebilirsiniz. İyi seyirler!

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:56
Kalan Karakter: 300 Gönder
I Am Setsuna, Nintendo Switch'e çıktı
İlginizi Çekebilir