İki milyar dolar gişe yapan 5 filmin 3 tanesinde aynı oyuncu var

Furkan Güler 6.05.2019 - 11:17
Zoe Saldana'dan ilginç başarı.

Geride bıraktığımız haftalarda vizyona giren Avengers Endgame'in, daha ilk günden rekor kıracağını anlamıştık. İki milyar dolar barajını yaklaşık 2 haftada geçen başarılı film, Marvel hayranları tarafından oldukça sevildi. Marvel hayranlarının yapımda tabi ki bu habere Marvel yapımcıları da oldukça sevinmiş durumda. Bununla birlikte ortaya çıkan yeni bir istisna ise hayranların dikkatini çekti. Marvel sinematik evrenine Guardians of Galaxy serisi ile dahil olan Gamora karakterini oynayan Zoe Saldana, Hollywood'da 2 milyar doların üstünde gişe yapan en karlı beş filmin üç tanesinde oynamış oldu.

2 milyar dolar gişe yapan beş filmin üç tanesinde aynı oyuncu var

Avengers Endgame'in yanında Avengers Infinity War'da da oynayan Zoe saldana, ayrıca Avatar filminde de oynamıştı. O dönemde CGI kalitesiyle gişeleri alt üst eden Avatar filmi, kısa süre içerisinde dünya genelinde fenomen olmuştu. Kadın oyuncular arasında en çok kar elde ettiren filmlerde oynamayı başaran Zoe Saldana, bakalım kariyerinde daha hangi filmlerde oynayacak? Bir sonraki Guardians of the Galaxy filminde de oynayacağını tahmin ettiğimiz oyuncunun milyonlarca seveni bulunuyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:12
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.05.2019 08:14
Paraya para demiyordur, money diyordur. Ya da peso çünkü kütük Dominik Acun Cumhuriyeti. Severek izliyoruz kendisini. O bizim Kolombiyalı intikam meleğimiz.
Kalan Karakter: 300 Gönder
İki milyar dolar gişe yapan 5 filmin 3 tanesinde aynı oyuncu var
İlginizi Çekebilir