İlgi çekici oyun Catherine Full Body'den yeni bir video yayınlandı

Furkan Güler 11.11.2018 - 15:12
Uzun saçlı karakterimiz bizi yine depresyona sokacak.

Geride bıraktığımız sene duyurulduktan sonra ses seda alamadığımız Catherine Full Body'den yeni bir fragman daha geldi. Daha önceki fragmanlarda oyuna yeni karakterler getirdiğini duyuran yapımcılar, bu kez yeni fragmanda senaryoda bulunan ana karakterlerden Katherin'i gösteriyor. Hikaye anlatımı açısından vakti zamanında oldukça farklı bir yapımla karşımıza çıkan Atlus, Catherine'i yenilenmiş bir şekilde yeni nesil konsollara getirecek. Ayrıca oyunda ekstra sahnelerin olacağını ve bu sahnelerin hikayeye etki edeceğini belirtelim.

Catherine: Full Body oyunundan yeni fragman geldi

Bulmaca temelli oynanış dinamikleriyle seçimler yapabildiğimiz Catherine: Full Body, büyük bir kesim oyuncunun oldukça hoşuna gitmişti. Nişanlımızı başka bir kadınla aldattığınız oyunun hikayesinde ana karakterimiz olan Vincent'in kabuslarının içerisinde kaybolacağz. Oynanış anlamında pek fazla yenilik sunmayan Catherine'de üçüncü karakter olan Qathrine'in senaryoya nasıl dahil olacağı da merak konusu olmuş durumda.

Son olarak geliştiriciler Catherine'in bir seri olmayacağını ve Full Body'den sonra bu markayı bırakacaklarını geçtiğimiz dönemlerde açıklamıştı. Senaryo gidişatı tarafında oyuncuyu hiç sıkmayan oyun, kendini diğer benzeri oyunlardan koparabiliyor

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 28.04.2024 01:40
Kalan Karakter: 300 Gönder
İlgi çekici oyun Catherine: Full Body'den yeni bir video geldi
İlginizi Çekebilir