İlk New World güncellemesi yayınlandı

Murathan Özlü 6.10.2021 - 21:45
Amazon ilk New World güncellemesi 1.0.1, yapay zekadan görevlere kadar uzun bir bug listesini düzeltiyor ancak henüz sunucu transferi açık değil.

Amazon, oyun içerisindeki pek çok hatayı çözen ilk New World güncellemesini yayınladı. Bugün yayınladığı blog gönderisinde güncellemenin içeriğini sıralayan Amazonun gönderisinde, uzun bir hata listesi yer alıyor. Amazon bir kaç gün önce, sunucu doluluğu sebebiyle tamamen dolu New World sunucularında karakter yaratma hakkının devre dışı bırakılacağını açıklamıştı. New World'ün ilk güncellemesinde  oyuna sunucu karakter transfer özelliği şimdilik eklenmedi.

New World güncellemesi hataları düzeltip oynanış konforunu arttırmayı amaçlıyor

Amazon, yayınlanan blog gönderisinde sunucu karakter transferinin oyuna henüz eklenmediğini fakat seçeneğin eklenmesi için oyun altyapısının hazırlandığını ifade etti. Firma, haftanın ilerleyen günlerinde sunucular arası karakter transfer etme özelliğini oyuna eklemeyi planlıyor. 1.0.1 güncellemesi, oyuna girebilen oyuncuların Aeternumda rahat bir şekilde ilerleyebilmelerine yoğunlaşmış.

New World güncellemesi

New World Güncellemesi 1.0.1 ile düzeltilen hatalardan bazıları şöyle:

- Oyuncuların bazı aktivitelerden kazanmaları gereken altınları alamamaları problemi düzeltildi.

- Dünya üzerindeki çeşitli objeler ile etkileşime girmeyi engelleyen nadir bir tuş hatası düzeltildi.

- "Something to Prove" görevi sırasında Overseer Zane'in respawn süresini uzatan hata düzeltildi.

- "Goodwill Squashing" görevini tamamlayan oyuncuların "Arruda Jam" görevini alamamalarına sebep olan hata düzeltildi.

Görevlerden yapay zekaya kadar uzanan hata düzeltmelerinin tamamına  New World Update: 1.0.1  sayfasından ulaşabilirsiniz.

Yorumlar 2
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 03:37
Kalan Karakter: 300 Gönder
Beglo
Beglo 8.10.2021 12:33
Merhaba Merlinin Kazanı ekibi, oyunu almak ve almamak adına çok kararsız kaldım Reddit ve benzeri forumlarda gezdim hala aradayım sizin görüşlerinize de değer veriyorum bekledim ama kaçırdım mı acaba ben sizden bu oyun için inceleme göremedim? Acaba dedim kriterlerine uymuyor incelemeyecekler mi diye ama güncelleme haberi paylaşınca merak ettim.
MK Okuru
MK Okuru 9.10.2021 09:47
10 günde oyun bitiyor. En fazla 15 - 20 gün. PVP den başka yapacak hiç bir şey yok. Yavaş yavaş life kasıp oynarım diyorsan 1 - 2 aylık ömrü var şuan. Yeni map ve içerik gelene kadar tabii.
Kalan Karakter: 300 Gönder
İlk New World güncellemesi yayınlandı
İlginizi Çekebilir