Immortals: Fenyx Rising ek paketi Myths of the Eastern Realm çıktı

Ersin Kılıç 26.03.2021 - 12:22
Ubisoft'un son dönemde çıkardığı en başarılı oyunlardan biri olan Immortals: Fenyx Rising ek paketi Myths of the Eastern Realm tüm platformlarda çıktı

Immortals: Fenyx Rising ek paketi Myths of the Eastern Realm dün akşam itibari ile tüm platformlarda yayınlandı. Oyunun 2.ek paketi olan Myths of the Eastern Realm'de yeni bir kahramanın yanı sıra yeni bir dövüş stili, yeni özellikler ve tabi ki görevler oyuna eklenmiş olacak. Yepyeni bulmacaları da bünyesinde barındıran bu ek paket ile ilgili firmanın yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

Immortals: Fenyx Rising ek paketi tüm platformlarda çıktı

Ubisoft, 2. hikaye odaklı DLC'si olan Immortals Fenyx Rising - Myths of the Eastern Realm'in şimdi dünya çapında oynanabilir olduğunu duyurdu. Ek olarak, Immortals Fenyx Rising'i oynama şansı olmayan oyuncular; Nintendo Switch™ sistemi, Xbox Series X|S, Xbox One konsolları, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia ve Windows PC'de bulunan ücretsiz demo ile tırmanma, süzülme ve havada dövüşme gibi özellikleri deneyebilirler.

Immortals Fenyx Rising - Myths of the Eastern Realm'de Ku adındaki yeni bir kahraman, popüler bir Çin efsanesi olan Nuwa Mends the Heavens'tan esinlenen bir yolculuğa çıkıyor. Ku’nun görevi, tanrıça Nuwa’ya parçalanmış gökyüzünü onarması ve insanlığı kurtarması için yardım etmektir. Efsanevi Çin tanrılarıyla yüzleşin, Çin dövüş sanatlarına dayanan benzersiz bir dövüş stilini kullanarak korkunç yeni düşmanlarla savaşın ve yeni bulmacalarla zekanızı test edin. Ubisoft Chengdu stüdyosu tarafından yönetilen bu heyecan verici yeni açık dünya, oyunculara gökyüzü ve dünya arasında yer alan zengin bir deneyim sunuyor. Oyunun dünyası, kültürel kökenlerine sadık kalarak geleneksel Çin parşömenlerinde ve sanatında bulunan uzun, eğrili çatıları olan Çin mimari üslubuna sahip.

Bu çıkış sonrası macerada oyuncular, Ruins of Heaven'da bulunan bulmacalarla zekalarını, çevikliklerini ve mantıklarını zorlayacaklar. Oyuncular; değişken küpler, bulutlar, bambu, rüzgâr kontrolü ve hava halkaları gibi yeni oyun içeriklerinin üstesinden gelmek için Nuwa'nın Çevikliği, Huang Di’nin Kılıçları ve Yan Di’nin Baltası gibi yeni yetenekleri açabilirler.

Buna ek olarak Immortals Fenyx Rising, 7 Nisan 2021'e kadar “Monster Hunt” adında yepyeni, sınırlı süreli bir Twitch Uzantısı sunuyor. İzleyiciler canavarları toplayabilir ve en sevdikleri yayıncıların ilerlemesini takip ederken oyun içi ödüller kazanmak için her iki dakikada bir rastgele görünen canavarlara tıklamak gibi görevleri tamamlayabilir.

Immortals Fenyx Rising - Myths of the Eastern Realm'e erişmek için oyuncular, Sezon Kartı’nı €39.99 karşılığında satın alabilirler. Sezon Kartı, oyunculara yalnızca yeni karakterler ve görevler değil, aynı zamanda yeni dünyalar ve yeni oynanış yöntemleri sunan üç çıkış sonrası DLC paketine de erişim sağlar. Immortals Fenyx Rising - Myths of the Eastern Realm ayrıca €14,99 karşılığında satın alınabilir.

Oyunun tüm platformlarda mevcut olan ücretsiz demosu, Fenyx'i kiklopların gizemli sırrını keşfetme arayışına çıkarır. Oyunun Afrodit bölgesinden ilham alınıp demo için özel olarak oluşturulan ve bir takımadada geçen demo, oyuncuları tam deneyime hazır hale getirmek için tasarlanmış savaş, keşif ve bulmaca üçlüsünden oluşan bir karışım içeriyor.

Assassin’s Creed® Odyssey'in geliştiricileri olan Ubisoft Quebec'teki ekip tarafından geliştirilen* Immortals Fenyx Rising, büyük bir mitolojik macerayı yeni boyutlara taşıyan heyecan verici yeni bir IP. Oyuncular, Yunan tanrılarını ve evlerini karanlık bir lanetten kurtarmak için yeni bir kanatlı yarı tanrı olan Fenyx olarak oynayacaklar. Fenyx, ancak tanrıların efsanevi güçlerinde ustalaşarak, kahramanca sınavların üstesinden gelerek ve güçlü mitolojik canavarlarla yüzleşerek, Yunan mitolojisindeki en ölümcül Titan Typhon'u alt edebilir.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 14:15
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2021 15:22
Bu oyun zeldadan iyimi kötümü.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 26.03.2021 17:01
oyun iyi güzelde 100 saatlik oynanış varsa 80 saati çöp bıktım oynarken. sırf bitirmek için oynadım. inanılmaz tekrara düşüyor birbirinin aynısı puzzleları defalarca yaptırıyor insanın sabrı kalmıyor. böyle olduğunu bilseydim başlamazdım bile. klasik ubisoft vakit kaybından başka birşey değil
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2021 14:51
Assassins Creed rpg oyunları da aynı mantık işte bıkkınlık derecesine getiriyor
Kalan Karakter: 300 Gönder
Immortals: Fenyx Rising ek paketi Myths of the Eastern Realm çıktı
İlginizi Çekebilir