Immortals: Fenyx Rising The Lost Gods içeriği çıktı

Ersin Kılıç 22.04.2021 - 18:37
Ubisoft'un son dönemde çıkardığı en başarılı oyunlardan biri olan Immortals: Fenyx Rising The Lost Gods ek paketi tüm platformlarda çıktı

Ubisoft imzasını taşıyan ve geçtiğimiz yılın başarılı oyunlarından biri olan Immortals: Fenyx Rising The Lost Gods içeriği bugün itibari ile tüm platformlarda yayınlandı. Oyunun yeni ek paketi olan The Lost Gods dışında Ubisoft oyuncuların izometrik kamera açısı ile oyunu deneyimleyebilecekleri özel bir demoyu da yayınladı. Yepyeni bulmacaları da bünyesinde barındıran bu ek paket ve demo ile ilgili firmanın yaptığı açıklama ve detaylar şu şekilde;

Immortals: Fenyx Rising The Lost Gods çıktı

Immortals: Fenyx Rising The Lost Gods içeriği çıktı

Ubisoft, son hikaye DLC'si olan Immortals Fenyx Rising The Lost Gods'un artık dünya çapında erişilebilir olduğunu duyurdu. Ek olarak, Immortals Fenyx Rising'i oynama şansı olmayan oyuncular; Nintendo Switch™ sistemi, Xbox Series X|S, Xbox One konsolları, PlayStation®5, PlayStation®4, Stadia ve Windows PC'de bulunan ücretsiz demo ile tırmanma, süzülme ve havada dövüşme gibi özellikleri deneyebilirler.

Benzersiz bir kuş bakışı deneyim ve yakın dövüş tarzı savaş sunan Immortals Fenyx Rising – The Lost Gods, Fenyx'in artık bir tanrı olduğu hikayesine geri dönüyor. Ölümlü dünya bir felakete sürüklendiğinde Fenyx, Dünya üzerindeki dengeyi yeniden sağlamak ve kayıp tanrıları yeniden bir araya getirmek için yeni bir kahraman seçer. Oyuncular Pyrite Adası'nı; Poseidon, Hades ve diğer tanrıları panteona dönmeye ikna etmekle görevli, coşkulu bir ölümlü olan Ash olarak keşfedecekler.  

Çıkış sonrası gelen bu son macerada oyuncular; yeni tanrılar ve canavarlarla tanışacak, zorluklarla ve sırlarla dolu yeni bölgeleri keşfedecek ve zorlu yeni düşmanlarla savaşacaklar. Yeni ilerleme sisteminin bir parçası olarak oyuncular, iki yepyeni yeteneğin yanı sıra güçlü geliştirmelere, özel bonuslara ve benzersiz dövüş stillerine de erişebilecek:

  • Catastrophe Quake: Ash'in etrafındaki düşmanları yere seren güçlü bir vuruş.
  • Nature’s Fury: Önünden geçen her şeye hasar veren ve zamanla verdiği hasarı artıran bir enerji ışını.

Oyuncular şu anda arkadaşlarını Arkadaş Tavsiyesi Programı aracılığıyla Immortals Fenyx Rising'i satın almaya davet ederek oyun içi ödüller kazanabilirler. Oyunu satın alan ve oynayan davet edilen katılımcılar ayrıca Frozen Silah Paketi adlı bir ödül de alacaklar. Arkadaş Tavsiyesi Programı hakkında daha fazla bilgi için lütfen bu adresi ziyaret edin.

Immortals Fenyx Rising – The Lost Gods'a erişmek için oyuncular, Sezon Kartı’nı €39.99 karşılığında satın alabilirler. Sezon Kartı, oyunculara yalnızca yeni karakterler ve görevler değil, aynı zamanda yeni dünyalar ve yeni oynanış yöntemleri sunan üç çıkış sonrası DLC paketine de anında erişim sağlar. Immortals Fenyx Rising – The Lost Gods ayrıca €14,99 karşılığında satın alınabilir.

Oyunun ücretsiz demosu Fenyx'i kiklopların gizemli sırrını keşfetme arayışına çıkarıyor. Oyunun Afrodit bölgesinden ilham alınıp demo için özel olarak oluşturulan ve bir takımadada geçen demo, oyuncuları tam deneyime hazır hale getirmek için tasarlanmış savaş, keşif ve bulmaca üçlüsünden oluşan bir karışım içeriyor.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 28.03.2024 23:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.04.2021 19:00
türkçe dil desteğimi var videoya özel bir durum mu anlayamadım :/
Kalan Karakter: 300 Gönder
Immortals: Fenyx Rising The Lost Gods içeriği çıktı
İlginizi Çekebilir