IndieWay Mart başlıyor

Merlinin Kazanı 9.03.2022 - 18:59
Yerli ve yabancı bağımsız oyun geliştiricilerini, profesyoneller ve yatırımcılar ile buluşturan online iş geliştirme ekosistemi olan Indieway etkinliğinin sekizincisi 25-26 Mart tarihlerinde düzenlenecek.

Gaming İstanbul ekibi ve Vardiya Oyun, Espor ve Etkinlik Ajansı tarafından düzenlenen Indieway, 25-26 Mart tarihlerinde bağımsız oyun geliştiricilerini hem yerli hem de yabancı yayıncılar ve yatırımcılarla ile buluşturuyor.

IndieWay Mart başlıyor

Dünya genelindeki bağımsız geliştiriciler, yetenek avcıları, ekip arayan profesyoneller, iş geliştirme uzmanları, pazarlama uzmanları ve yatırımcılar, yaklaşık bir yıldan bu yana Indieway etkinliğinde bir araya geliyor.

Avrupa ve Orta Doğu'nun en büyük oyun ve espor etkinliklerinden biri olan ve her seferinde 100.000'den fazla ziyaretçisi olan Gaming İstanbul'dan yola çıkan Indieway, pandeminin başlamasının ardından hizmete sunuldu ve indie topluluğu arasında hızla büyüdü. 

Geride bırakılan etkinliklerde Indieway, 80’den fazla indie ekibini, 100’den fazla konuşmacıyı ve 2000’den fazla profesyoneli ağırladı. Etkinlik katılımcıları arasında oyun geliştiricileri, öğrenciler, öğretim üyeleri, sektör profesyonelleri, yatırımcılar, hizmet ve servis sağlayıcılar bulunuyor. Indieway, başladığı günden bu yana 45’ten fazla yerli ve yabancı profesyoneli indie ekiplerle buluşturmayı başardı. Etkinliğin mart ayı konuşmacıları ise belli olmaya devam ediyor.  Dilerseniz güncel konuşmacı ve katılımcı listesini Indieway web sitesinden ya da Instagram hesabından takip edebilirsiniz. 

Indieway etkinliği boyunca katılımcılar, webinarda yer alan konuşmacıları dinleyebilecek ve interaktif soru cevap seanslarına katılabilecek. Indieway’de yer alacak olan webinarlar, simultane çeviri hizmetiyle hem Türkçe hem de İngilizce dil seçenekleriyle izlenebilecek. 

Etkinlik katılımcıları dilerse MeetToMatch toplantı sistemi üzerinden randevu alarak iş geliştirme toplantılarını rahatlıkla gerçekleştirebilecek. Katılımcılar dilerse sponsor firmaların ve Indieway Oyun Ödülleri’ni kazanan indie ekiplerinin sanal stantlarını gezebilecek.

Indieway Oyun Ödülleri 

Her etkinlik döneminde olduğu gibi Indieway mart etkinliğinde de oyun geliştiricileri olarak oyunlarınızı Indieway jürisinin beğenisine sunabilirsiniz. Aynı zamanda yapımcılar olarak Indieway oyun ödüllerine başvurabilir ve oyunlarınızı daha fazla insana gösterme imkanına erişebilirsiniz. Ayrıca yarışmada derece elde ederek, hem Indieway özelinde hem de GIST özelinde ayrıcalıklara sahip olabilirsiniz.  

Siz de Indieway’de Yer Alabilirsiniz

Indieway her etkinlik döneminde 100’e yakın konuşmacıyı ve 40’a yakın bağımsız oyunu bünyesinde ağırlamakta. Siz de sahip olduğunuz bilgi ve birikimi oyun dünyası ile ve oyun yapımcıları ile paylaşmak isterseniz ya da geliştirmekte olduğunuz oyununuz ile Indieway Mart etkinliğinde yer almak isterseniz aşağıdaki linklerden başvurularınızı yapabilirsiniz. 

Indieway Biletleri için; https://lnkd.in/gUie8VZ9 

Indie Başvuruları için; https://bit.ly/3znLtnc 

Konuşmacı başvuruları için; https://bit.ly/3ylsacT

IndieWay Mart etkinliği için detaylı bilgi ve biletler için www.indieway.biz web sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Indieway,

25 Şubat 2021'den itibaren https://www.indieway.biz/ adresinde üç ayda bir düzenlenmektedir. Konuşmacı, sponsorluk ve sanal showcase hakkında bilgi almak ve konuşmak için Cevher Eryürek (cevher.eryurek@vardiya.com.tr) ile iletişime geçebilirsiniz. 

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 11:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
IndieWay Mart başlıyor
İlginizi Çekebilir