Infinity War'un kamera arkasında Thor'un çektiği çile sevindirdi

Furkan Güler 13.08.2018 - 14:28
Zıpla be adam!

Avengers Infinity War filmi ile birlikte gişede rekor kıran Marvel, filmin Blu Ray sürümünü yarın yayınlayacak. Bu sürüme ekstra filmde olmayan sahneleri ekleyen yapımcılar, sahnelerin arasına filmi çekerlerken ne gibi zorlukların üstesinden geldiklerini anlattıkları bir kısmı bazı dijital platformlardan yayınlamaya başladılar. Filmin sahne arkası görüntülerini ortaya çıkartan bu sürümün içerisinde, yaşanan ilgi çekici anlar izleyicilere sunuluyor.

Avengers: Infinity War'un yeni kamera arkası görüntüleri yayınlandı

Genel olarak yeşil perdeler arasında çekilen yapımda neredeyse gerçek olan tek şeye oyuncuların mimikleri diyebiliriz. Yine de Marvel'a bu kadar güzel bir filmle karşımıza çıktığı için ne kadar teşekkür etsek az. Özellikle Chris Hemsworth ve Robert Downey Jr.'ın çekimler esnasında hiç sıkılmıyormuş gibi gözükmesi, oyuncuların sevenlerini güldürdü. Chris Hemsworth'un bir türlü istediği gibi zıplayamaması ise yönetmeni kızdırmışa benziyor. İkinci bölümüyle seyircilerin karşısına 2019 yılında çıkacağı belirtilen Avengers: Infinity War, hikaye anlamında şu anda oldukça kritik bir noktada.

Sinema tarihinin ilk IMAX kamerayla çekilen filmi olan Avengers: Infinity War, bu sebepten dolayı seyir zevkini daha da yukarılara taşımıştı.


Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 27.04.2024 07:32
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 14.08.2018 09:46
yeni model IMAX kameraları olmalı sanırım o. ilk IMAX kameralarıyla çekilen film Transformers filmi.
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 13.08.2018 20:51
Oynatıcıdan dolayı videonun çözünürlüğünü değiştiremiyorum.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Infinity War'un kamera arkasında Thor'un çektiği çile güldürdü
İlginizi Çekebilir