ininal kartları BKM Express'e eklenebilen kurumlar arasına katıldı.

Ersin Kılıç 2.01.2018 - 16:25
ininal kartları BKM Express'e eklenebilen kurumlar arasına katıldı.

Hem bireysel hem de kurumsal müşterilere temel finansal hizmetler sağlayan ininal'ın ön ödemeli kartları artık BKM'nin dijital cüzdan uygulaması BKM Express'te yer alacak. ininal kullanıcıları BKM Express'te kartlarını bir kez tanımladıktan sonra internet  alışverişlerinde kullanabilecek.

 ininal kartlar artık BKM Express'te

BKM Express, internet üzerinden yapılan alışverişlerde; kart bilgilerinizi girmeden, işyerleri ile paylaşmadan ve kartınızı yanınızda taşımanıza gerek kalmadan ödeme yapabilmenizi sağlayan ücretsiz, kolay, hızlı ve güvenli bir ödeme sistemidir. İnternet alışverişlerinin yanı sıra marketler, akaryakıt istasyonları ve restoranlar gibi üye işyerlerinde yüz yüze mobil ödeme, 7/24 para transferi ve Türkiye'nin en önemli sivil toplum kuruluşlarına tek tıkla bağış yapmak BKM Express dijital cüzdanıyla son derece kolay ve güvenli. 5 yıl önce 5 işyeri ve 9 bankayla başlayan bu yenilikçi girişim, günümüzde 19 finansal kurum, 27 binin üzerinde işyeri ve 1,5 milyonun üzerinde kullanıcıyı kapsayan dev bir ekosisteme dönüştü. 

ininal, 25 milyondan fazla insanın bankacılık ekosisteminin dışında kaldığı Türkiye'de BKM Express'te de yer alarak, nakitsiz bir toplum hedefine katkıda bulunmaya devam ediyor. İki lider finansal teknoloji şirketi ininal ve BKM bu işbirliği sayesinde Türkiye'nin finansal ekosistemini geliştirecek daha fazla ortak projeye imza atacaklar.   

ininal kartların BKM Express platformuna entegrasyonu hakkında konuşan ininal CEO'su Ömer Suner “Herkesin dijital cüzdan ve kart sahibi olacağı bir finansal ekosistem yaratmak öncelikli hedefimiz. Kısa bir süre önce BKM'den TROY lisansımızı aldık. Bu sayede TROY logosunun yer alacağı ininal kartlar, son kullanıcılarla buluşturulacak. Şimdi ise ininal kartlarını BKM Express'e ekledik. Kullanıcılarımız artık BKM Express'in kabul edildiği tüm işyerlerinde kartlarını kullanabilecek, kampanyalardan faydalanabilecek. Nakitsiz bir toplum hedefiyle çalışmalarımızı sürdürürken bizimle aynı hedefi paylaşan BKM ile ortak projelere imza atmış olmaktan mutluluk duyuyor, daha fazla projede işbirliği yapmayı iple çekiyoruz” dedi.

Basın Bülteni

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:27
Kalan Karakter: 300 Gönder
ininal kartlar artık BKM Express'te
İlginizi Çekebilir