Injustice: God Among Us, Steam üzerinde ücretsiz dağıtılıyor

Alparslan Gürlek 20.06.2020 - 12:28
Sevilen dövüş oyunu Injustice: God Among Us 26 Haziran tarihine kadar Steam üzerinde ücretsiz oldu. Hemen bir kopyasını alın. Detayları haberimizde bulabilirsiniz.

DC Universe üzerine kurulu bir dövüş oyunu olan Injustice: God Among Us, Steam üzerinde ücretsiz olarak dağıtılıyor. Dileyen kullanıcılar hemen girip oyunu kütüphanelerine ekleyebilir.

Injustice: God Among Us Steam üzerinde ücretsiz oldu

Seveninin de sevmeyeninin de olduğu DC Universe temalı bir dövüş oyunu olan Injustice: God Among Us, 26 Haziran TSİ 9:59'a kadar girip Steam hesabına ekleyen herkes tarafından alınabilecek. Oyunu kütüphanenize bir kez eklediğinizde, kendiniz kaldırmadığınız sürece istediğiniz zaman indirip oynayabileceksiniz. Buradan ilgili mağaza sayfasına ulaşabilirsiniz.

Injustice: God Among Us, Steam üzerinde ücretsiz dağıtılıyor

Epic Games Store tarafından dağıtılan büyük oyunlardan sonra Steam öylece durup beklemenin anlamsız olduğunu farketmiş olmalı. Bu yalnızca Steam için de geçerli değil, Epic Games Store'un bu radikal hamlesi GOG Galaxy, Uplay gibi birçok oyun platformunda da gerek hafta sonu için olsun, gerek ömürlük olsun ücretsiz oyun dağıtmaya başlamasına sebep oldu. İşte rekabetin en sevdiğim yanı, bu rekabetten hem trafiğini arttıran oyun platformları memnun, hem kütüphanesini dolduran oyuncular.

Bilmeyenler için bir hatırlatma yapalım, an itibariyle Steam üzerinden Kingdom Come: Deliverance ve Uplay üzerinden Assassin's Creed: Origins oyunları bu hafta sonu için ücretsiz oynanabilir. Ayrıca bu haberde bahsettiğimiz gibi Injustice: God Among Us'ı da ücretsiz bir şekilde kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Injustice: God Among Us hakkında

Mortal Kombat'tan iyi bildiğimiz NetherRealm Studios tarafından geliştirilen DC evreni üzerine kurulu bu dövüş oyunu, Nisan 2013 tarihinde PlayStation 3, Xbox 360 ve Wii için çıkmıştı. Aynı yılın sonlarında PlayStation 4 çıkınca, oyuna PlayStation 4 desteği de getirdiler ve bu sayede her iki konsola sahip kullanıcılar da oynayabildi. Ayrıca oyunun ücretsiz bir mobil versiyonu da Android ve IOS için mağazalarda yerini aldı. Unreal Engine 3 ile geliştirilen oyunda DC evreninden bildiğiniz karakterlerin çoğu mevcut. Batman, Aquaman, Superman, Mortal Kombat'tan Scorpion, Wonder Woman gibi bilindik karakterlerin hepsi oynanabilir birer dövüşçü olarak oyunda sizleri bekliyor. Çıktığı yıl birçok alanda "yılın en iyi dövüş oyunu" ödülüne layık görülen Injustice: God Among Us'ın bu başarısının ardından ekip boş durmadı. Hemen 4 yıl sonra Mayıs 2017'de Injustice 2 mağazalarda yerini aldı.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 20:48
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2020 17:10
Bu oyunun bedava verilmesinin steamle alakası yok. Steamı savunmaya hiç gerek yok. Zira oyun Ps store ve Xbox storeda da ücretsiz. Oyun yapımcısı oyunu bedava yapmış. Yoksa paragöz Steam değil
MK Okuru
MK Okuru 20.06.2020 19:42
Şunu bilmeyen adam Merlin'de editör olmuş. Vah ki ne vah...
----------------------------------
Efendim bu yorumu Merlin'in Kazanı Editörü olarak değil Steamworks geliştiricisi olarak yanıtlamak istiyorum. Dediğiniz gibi, geliştiriciler kendi oyunlarını ücretsiz bir şekilde dağıtma yetkisine sahip, aynı durum geliştirici ile anlaşma yaptığı dahilde Valve tarafından da yapılabiliyor. Cümledeki vurgu Steam üzerinden, diğer platformlarda da ücretsiz oyun gördüğümüz üzerineydi. Sizlere anlatmak istediğimi doğru iletemediysem benim hatamdır, mazur görün. Sevgilerimle.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Injustice: God Among Us, Steam üzerinde ücretsiz dağıtılıyor
İlginizi Çekebilir