Insurgency Sandstorm nihayet konsollara geliyor

Eren Eroğlu 8.08.2021 - 15:27
Insurgency Sandstorm, 12 Aralık 2018'deki çıkışından bu yana konsollara geleceği söylenmekteydi. Uzun bekleyiş sona eriyor.

Yapımcı ekip normal şartlar altında oyunun, konsol tarafına 12 Aralık 2018'de Steam ile aynı anda çıkmasını planlıyordu; fakat konsol tarafında bir dizi aksilikler yaşanınca Insurgency Sandstorm'un konsol versiyonu adeta bir çıkmaza girmişti. Geçtiğimiz günlerde bir video oyunu yayıncısı olan Maximum Games'in resmi Twitter hesabından yapılan paylaşıma göre oyun, 29 Eylül 2021'de nihayet PlayStation 4 ve Xbox One konsollara gelecek gibi gözüküyor.

Insurgency Sandstorm nihayet konsollara geliyor

Oyunun uzun zamandır konsollara çıkmasını bekleyen oyuncuların eline artık net bir tarih geçmiş oldu. Maximum Games UK'nin resmi Twitter hesabında paylaştığı fiziksel kopya ön sipariş linkine göre oyun 29 Eylül 2021'de çıkacak. Oyunun geliştiricisi New World Interactive'den veya oyunun doğrulanmış resmi sosyal medya hesaplarından henüz herhangi bir açıklama olmasa da, oyun Gamespot tarafında da ön siparişe açılmış ve 29 Eylül 2021 tarihi belirtilmiş.

Insurgency Sandstorm nihayet konsollara geliyor

Insurgency Sandstorm, tamamen takım oyununa dayanan, taktiksel FPS tabanlı bir yakın mesafe çatışması deneyimi sunan, görev ve çok oyunculu odaklı bir yapım olarak karşımıza çıkıyordu. New World Interactive tarafından geliştirilen ve PC tarafında Focus Home Interactive tarafından yayımlanan yapımın fiziksel kopyası 25€'dan ön siparişe açılmış bulunuyor. Ayrıca oyun Türkçe dil desteğine de sahip.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 16:16
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 10.08.2021 15:43
rezalet oyun ya elini düzeltiyorlar kolunu yamultuyorlar. aslında çok iyi oyun ama bir türlü adam edemediler bu geliştiricilere güvenilmez tecrübeyle sabit. her updateini heyecanla bekledik ama hep hüsran. rekabetçi vardı ne güzel eğleniyorduk kaldırdılar neymiş botlarla oynanan modlara öncelikmiş.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Insurgency Sandstorm nihayet konsollara geliyor
İlginizi Çekebilir