Insurgency: Sandstorm Steam'de bu hafta sonu ücretsiz!

Alparslan Gürlek 22.07.2022 - 00:44
Sevilen gerçekçi ve bir o kadar zor FPS oyunu Insurgency: Sandstorm Steam'de bu hafta sonu boyunca ücretsiz oynanabilecek.

Steam'de oyuncuların %86 kadarının olumlu oyladığı Insurgency: Sandstorm bu hafta sonu boyunca ücretsiz. Aynı zamanda platformda fiyatı yarı yarıya inmiş durumda ve almayı bekleyen oyuncular için normal fiyatından çok daha uyguna satılıyor. 

Insurgency: Sandstorm an itibari ile ücretsiz

Steam'in sürekli yaptığı ücretsiz hafta sonu etkinliğinde sıra Insurgency: Sandstorm oyununa gelmiş durumda. Dileyen oyuncular bu hafta sonu ücretsiz olarak oyunu indirip oynayabilecekler. Ayrıca platformda yarı fiyatına düşen oyun an itibariyle 149,50 TL fiyatıyla satılıyor. Gerçekçi ve zor olmasıyla öne çıkan serinin ilk oyunu oldukça beğeni toplayınca, Sandstorm da karşımıza 2018 yılında çıkmıştı. Focus Home Entertainment'ın yayınladığı ve New World Interactive'in geliştirdiği yapımı ücretsiz oynamak istiyorsanız buraya tıklayarak mağaza sayfasına gidebilirsiniz. 

Insurgency: Sandstorm Steam'de bu hafta sonu ücretsiz!

Bilmeyenler ve indirmeyi düşünenler için oyunun çok oyunculu bir yapım olduğunu ve senaryo modunun bulunmadığını da belirtelim. Oldukça gerçekçi bir oynanışa sahip ve kurşunun nereden geldiğini anlamadan ölmekten nefret eden oyunculara hitap etmiyor. Eğer nişancılık yeteneklerinize güveniyor ve yeteri kadar iyi olduğunuzu düşünüyorsanız bile sizi zorlayacaktır. Strateji ve taktiksel yönün ağır bastığı yapımı Pazartesi TSI 20:00'a kadar indirebilirsiniz.

Oyun hakkında

Insurgency: Sandstorm; takım oyununa dayanan, taktiksel FPS tabanlı bir yakın mesafe çatışması ve görev odaklı çok oyunculu oyun tarzına sahiptir. Büyük bir çıkış yakalayan bağımsız FPS yapımı Insurgency'nin devamı niteliğindeki Sandstorm yeniden doğdu, geliştirildi, genişletildi ve her geçen gün daha da büyüyor. Yeteneğin hakkının verildiği ve takım çalışmasının zafer kazandırdığı modern savaş anlayışının gücünü hissedin. Ölümcül silahlar, hafif zırhlı saldırı araçları, yıkıcı ağır silahlar ve bu oyun türüne korku ögesini geri getiren HDR ses teknolojisinin bulunduğu sağlam bir çatışma deneyimine hazır olun.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 29.04.2024 16:59
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2022 08:58
o kadar çok hafta sonu ücretsiz oldugundan herhalde ben bu oyunu free to play sanıyordum düne kadar
Kalan Karakter: 300 Gönder
Insurgency: Sandstorm Steam'de bu hafta sonu ücretsiz!
İlginizi Çekebilir