Intel Extreme Masters, Kingston eşliğinde sunulacak

Hakan Bozdemir 14.08.2013 - 11:26
En yüksek performans sunulacak
Bellek ürünleri üreticileri arasında bulunan ve saygınlığıyla tanınan Kingston Technology, dünyanın en büyük ve inanılmaz e-spor turnuvalarından biri olan Intel Extreme Masters'ın global sponsoru olduğunu duyurdu. Intel Extreme Masters'ın 8. Sezonu için hazırlanacak 120 üst düzey oyun sisteminde yüksek güçte bir performans sunan HyperX belleklerini kullanacaklar.

Kingston'ın sponsorluğu ile başlayacak olan Intel Extreme Masters'ın 8. Sezonu birçok kıtada pek çok farklı ülkeden en iyi oyuncuları biraraya toplayacak. Kingston HyperX ürünleri New York, Singapur, Sao Paulo'da yapılacak elemeler ve Polonya'da yapılacak olan büyük dünya finalinde dünyaynın en iyi oyuncuları için en yüksek performansı sağlayacak.

Intel Extreme Masters, Kingston eşliğinde sunulacak
Konuyla ilgili bir açıklama yapan Kingston APAC Bölgesi Pazarlama Direktörü Cynthia Yeh, ‘’Kingston HyperX ile  dünyanın en iyi oyuncularıyla en iyi donanımlarını biraraya getiren bu rekabete destek olacağımız için çok heyecanlıyız. Kingston HyperX’in 10. yılını kutluyor olmak bizim için gurur verici ve bu sezonun turnuva tarihinin en iyi sezonu olmasını bekliyoruz’’ dedi.

Kingston HyperX, dünya çapında birçok oyun organizasyonuna ve oyun takımına sponsorluk desteği veriyor. Bunlar arasında; Evil Geniuses, SK-Gaming, Team SoloMid, World Elite, Taipei Assassins, Taipei Snipers, Malaysia’s Orange Esports, Korea’s Incredible Miracle ve Türkiye’den HWA Kingston gibi ekipler bulunuyor.

Bunun yanında dünyanın dört bir yanından yüzlerce LAN turnuvası da Kingston sponsorluğunda gerçekleştiriliyor. Kingston, bu vizyonuyla dünyada e-sporun gelişmesi katkıda bulunmaya ve oyuncular için en iyi deneyimi sunacak ürünleri geliştirmeye devam edecek.
Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 08:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
Intel Extreme Masters, Kingston eşliğinde sunulacak
İlginizi Çekebilir