Into The Beach Epic Games Store'da ücretsiz oldu.

Ahmet Özçilingir 20.12.2019 - 10:18
Bedava oyun baldan tatlıdır

Epic Games Store ücretsiz oyun kampanyasına devam ediyor. Daha önce Epic Games Store'dan 19 Aralık 2019 saat 19:00 (GMT+3) ile 1 Ocak 2020 saat 19:00 (GMT+3) arasında her gün yeni bir ÜCRETSİZ oyun verileceği açıklanmıştı. Ancak oyunları almak için önemli bir şart var. Her yeni ÜCRETSİZ oyun sadece o gün boyunca alınabilir, bu nedenle fırsatları kaçırmayın. ÜCretsiz oyunları kütüphanenize eklemek için Epic Games Store tarayıcısını telefonunuzdan açarak da oyunu kütüphanenize indirebilirsiniz. 

Into The Beach Epic Games Store'da ücretsiz oldu.

Epic Games Store'un yeni ücretsiz oyunu Into The Beach oldu. Sıra tabanlı strateji türündeki Into The Beach'i buradan kütüphanenize ekleyebilirsiniz. 

Uzaydan gelen bir tehdidi yenmek için geleceğin güçlü mekanik robotlarını kontrol edin. FTL'nin yaratıcılarından bu sıra temelli strateji oyununda dünyayı kurtarmaya yönelik her girişim, rastgele oluşturulmuş yeni bir meydan okuma anlamına geliyor. 

Geliştirici Subset Games imzası taşıyan oyunun bilgileri ise şöyle;  Şehirleri Savunun Sivil binalar, mekanik robotlarınıza güç veriyor. Onları Vek'e karşı savunun ve ateşinizi izleyin! 

Stratejinizi Mükemmelleştirin
Tüm düşman saldırıları minimalist, sıra temelli dövüş halinde sunuluyor. Rakibinizin saldırısını analiz edin ve sıra size geldiğinde mükemmel karşılığı verin.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 22:35
Kalan Karakter: 300 Gönder
Into The Beach Epic Games Store'da ücretsiz oldu.
İlginizi Çekebilir