İptal edilen Avengers oyunundan görüntüler ortaya çıktı

Özgür Deveci 3.06.2020 - 10:31
THQ tarafından geliştirilen ve iptal edilen aksiyon FPS türündeki Avengers oyunundan yeni oynanış görüntüleri ortaya çıktı.

İptal edilen aksiyon FPS türündeki Avengers oyunundan yeni oynanış görüntüleri ortaya çıktı. Geliştirici ekip ilk Avengers filmine denk getirmek için co-op olarak oynanabilecek birinci şahıs The Avengers oyunu üzerinde çalışıyordu. Ancak o zamanlar THQ yaşadığı finansal sıkıntılar sonucunda oyunun lisansını Ubisoft'a satmak zorunda kalmıştı. Oyun 2011’de iptal edildikten sonra proje üzerinde çalışan geliştiricilerden THQ Studio Avustralya ve Blue Tongue Entertainment kapatıldı. Aradan 9 yıl geçti ve bugün erken aşama yapılarından birinin 10 dakikalık oynanış görüntüleri ortaya çıktı.

Crystal Dynamics tarafından geliştirilen Avengers oyunu öncesinde THQ resmi bir Avengers oyunu üzerinde zaten çalışıyordu. Ancak THQ iflas ettikten sonra maalesef bu oyun iptal edildi. Ancak bugün, iptal edilen oyundan bazı oynanış görüntüleri sızdırıldı.

İptal edilen Avengers oyunundan görüntüler ortaya çıktı

THQ tarafından geliştirilen Avengers oyunu birinci şahıs co-op oyunuydu. Oyunda Kaptan Amerika, Demir Adam, Thor ve Hulk’ı kontrol edebileceğimiz dört süper kahraman olacaktı. THQ'nun bundan daha fazlasını dahil etmeyi planlayıp planlamadığını tabii bilmiyoruz.

Yayınlanan videoya baktığımızda harita ve düşman modellemelerinin henüz yapılmadığını, daha çok karakterimizin sahip olduğu yetenekleri görüyoruz. Oyunun ana menüsünü de gördüğümüz videoda Manhattan, The Triskelion, The Hellicarrier ve The Mothership oyunun geliştirilen bölümleri arasında yer alıyor. Oyunda tamamlanması gereken bir takım hedefleri ve henüz tasarımları yapılmamış bir takım düşmanları görüyoruz. Oyunda düşmanları öldürerek tecrübe puanı kazanabiliyoruz. Böylece, oyunun bir çeşit RPG öğesi (veya en azından karakter gelişimi) içerdiğini varsayabiliriz. Doğal olarak, tüm süper kahramanlarında ikonik hareketleri olacaktı. Örnek verecek olursak, Kaptan Amerika kalkanını bumerang olarak kullanabilir ya da Thor çekicini düşmanların üzerine doğru atabilir.

İptal edilen Avengers oyunundan görüntüler ortaya çıktı

Yayınlanan videonun erken aşama bir oyuna ait olduğunu unutmayın. Mekanların ve düşmanların tasarımları henüz yapılmamış, hatta birçok nesnede doku bile yok diyebilirim. Yine de, eğer Marvel hayranıysanız aşağıdaki videoya bir göz atabilirsiniz. Bundan sonra ne olur bilinmez. Ancak şu an için yeni bir Marvel oyunu bekliyorsanız Crystal Dynamics ve Eidos Montréal tarafından geliştirilen ve Square Enix tarafından yayınlanacak Marvel's Avengers oyunu 4 Eylül 2020 tarihinde Google Stadia, Microsoft Windows, PlayStation 4 ve Xbox One platformları için piyasaya çıkacak.

Yorumlar 4
MK Okuru
MK Okuru 20.04.2024 06:11
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 7.06.2020 18:15
iyi ki iptal etmişler, çok kötüymüş
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 11:03
Bu tarz oyunlarda ne bilim bana göre fps kamera yerine tps kamera daha iyi gibi geliyor karakterimizi görmek daha iyi...aynı seyi cyberpunk 2077 içinde düşünüyorum
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 10:54
Görende yeni ortaya çıktı sanıcak. Bu oyunun videosu zaten 7 sene önce yayınlandı. Siz hangi dünyada yaşıyonuz acaba? İlgili video bu,

https://youtu.be/QVDdLz95w-0

---------------------------------

Oyun eski ama ortaya çıkan görüntüler yeni. Tıpkı PoP oyunu gibi düşün. :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 3.06.2020 10:49
İyide bu video zaten nerdeyse 3 sene önce ortaya çıkmıştı. Çok geriden geliyonuz merlin.
Kalan Karakter: 300 Gönder
İptal edilen Avengers oyunundan görüntüler ortaya çıktı
İlginizi Çekebilir