IRL Skyrim videolarıyla bilinen Tiktoker, eşi ve arkadaşını öldürdü

Ersin Kılıç 28.10.2021 - 15:16
Tiktok'ta yaptığı (IRL) gerçek hayatta Skyrim videoları ile sosyal medyada bilinen JinnKid, aldatıldığı gerekçesiyle eşi ve yakın arkadaşını öldürmüş.

Eğer oyunlarla alakalı sayfaları takip ediyor ya da Reddit, 9Gag gibi platformlarda dolaşıyorsanız JinnKid lakaplı Ali Nassar Abulaban'ın IRL Skyrim, yani gerçek hayatta Skyrim videolarına eminim denk gelmişsinizdir. Özellikle oyundaki NPC yapay zekası ve animasyonlar ile dalga geçen bu içeriklere imza atan oyuncunun elini kana buladığı ve tutuklandığı rapor edildi.

IRL Skyrim videolarıyla bilinen Tiktoker, eşi ve arkadaşını öldürdü

NBC San Diego'nun haberine göre Ali Nassar Abulaban, geçtiğimiz hafta aralarında eşinin de olduğu iki kişiyi öldürmek suçundan tutuklandı. Gelen bilgilere göre yapılan çağrı sonrası olay yerine giden polis ekipleri Abulaban'ın 29 yaşındaki eşi Ana ve onun 28 yaşındaki arkadaşı Rayburn Barron'un cansız bedenlerine ulaştı. Çiftin evliliklerinin bitme aşamasında olduğu ve Ana ile Rayburn'ün bir ilişkisi olduğuna inanılıyor.

IRL Skyrim videolarıyla bilinen Tiktoker, eşi ve arkadaşını öldürdü

Bölge Savcı Yardımcısı Taran Brast, Ali'nin 18 Ekim'den beri Ana'yı takip ettiğini ve geçen hafta sonunda lüks bir komplekste yer alan dairelerine zarar vermekle kalmadığını, aynı zamanda kızının iPad'ine etrafı izlemek üzere bir aplikasyon kurduğunu dile getirmiş. Geçtiğimiz Perşembe günü aldattığını öğrendikten sonra Abulaban'ın karısını ziyarete gittiği ve orada Barron'un da yer aldığı belirtilmiş. Bunun üzerine Barron'un kafasına ve boynuna isabet edecek şekilde üç kurşun sıkan Abulban'ın karısına da bir kurşun sıktığı gelen haberler arasında yer alıyor. Ayrıca komşularının çektiği bir videoda Ali Nassar Abulaban'ın olay yerinden ayrıldığı da tespit edilmiş.

Olaydan sonra kızını okuldan almaya giden Abulban'ın polisi arayarak işlediği cinayetleri itiraf ettiğine inanılıyor. Ayrıca daha önce çift arasında şiddetli bir kavga yaşandığı ve Abulban'ın eşini iterek yaralanmasına sebep olduğu da rapor edilmiş. Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü de belirtelim.

JinnKid lakabıyla bilinen Abulaban, çektiği Skyrim videolarıyla son birkaç yılda TikTok'ta 950.000 takipçi ve YouTube'da 170.000 aboneye sahip olmuştu. Abulban'ın Scarface'den Tony Montana'yı taklit ettiği son video ise sadece altı gün önce yüklenmiş.

Yorumlar 5
MK Okuru
MK Okuru 24.04.2024 20:18
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 4.11.2021 07:36
haberi görünce inanmak istemedim.. değer miydi be? çekip gitseydin hayatını yaşasaydın keşke, bıraksaydın ne halleri varsa görseydiler.. çok kötü yazık
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 31.10.2021 02:00
duyunca çok üzüldüm. severek takip ettiğim, videolarıyla çok güldüren bi insandı, öfkesine kurban gitmiş. Allah her iki tarafa da sabır versin
Kalan Karakter: 300 Gönder
JosefStone
JosefStone 28.10.2021 16:26
Vay be oysa gelecek vaadeden biriydi videolarını izleyen bilir işte öfke insana neler yaptırıyor
MK Okuru
MK Okuru 29.10.2021 16:14
Öfke, kontrolsüz insana neler yaptırıyor.. Hepimiz bu herif gibi olsak etrafta insan kalmazdı kanka :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
Goranich
Goranich 28.10.2021 17:33
Severek izlerdim yazık olmuş
Kalan Karakter: 300 Gönder
IRL Skyrim videolarıyla bilinen Tiktoker, eşi ve arkadaşını öldürdü
İlginizi Çekebilir