Iron Fist'in 2.sezon tanıtımı ve gösterim tarihi belli oldu

Ersin Kılıç 23.07.2018 - 10:14
2.sezonun ilk videosu Comic Con'da geldi

Büyük umutlarımızın olduğu ama Marvel'ın belki de en zayıf serilerinden biri haline gelen Iron Fist'in 2.sezonunun ilk videosu geldi ve gösterim tarihi belli oldu. İlk sezondan çok daha iyi olmasını beklediğimiz yeni sezonun 7 Eylül'de yayınlanacağı açıklandı. 

Iron Fist'in 2.sezonu 7 Eylül'de yayınlanacak

2.sezonun tanıtım videosuna baktığımızda ise hikaye ve gidişat ile ilgili pek bir şey göremiyoruz. Umarım beklentileri düşük tutmaya çalışıp iyi bir sezon ile karşımıza çıkarlar. Konu ile ilgili Netflix'ten gelen açıklama ise şu şekilde;

"İkinci sezon’da Danny Rand (Finn Jones) nam-ı diğer Iron Fist, kung-fudaki ustalığını ve muhteşem gücünü kullanarak New York'u yozlaştıran suç unsurlarına karşı savaş veriyor. Bir yandan kim olduğuyla başa çıkmaya çalışan Danny, diğer yandan artık sudan çıkmış balık hallerinden kurtularak yeni ve sert bir dünyaya giriyor.

Iron Fist’in 2. sezon başrollerinde Finn Jones (Danny Rand), Jessica Henwick (Colleen Wing), Sacha Dhawan (Davos), Tom Pelphrey (Ward Meachum), Jessica Stroup (Joy Meachum), Simone Missick (Misty Knight) ve Alice Eve (Mary Walker) yer alıyor. Iron Fist 2. Sezon Netflix için Marvel Television ve ABC Studios tarafından üretilmiştir."

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 13.05.2024 01:47
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.07.2018 11:51
gelmiş yine immortal iron fist im a weapon llalala,dd nin 3. sezonunu bekliyoruz bu tırrek geldiği yere geri gitsin
Kalan Karakter: 300 Gönder
Iron Fist'in 2.sezon tanıtımı ve gösterim tarihi belli oldu
İlginizi Çekebilir