Isabela Merced, The Last of Us'a Katıldı

Utku Biçer 12.01.2024 - 10:41
The Last of Us kadrosu, ikinci sezonda hızla büyümeye devam ediyor. İkinci sezonda Isabela Merced, Dina karakterini canlandıracak.

Ünlü aktris Isabela Merced, The Last of Us 2. Sezondaki kadroya katıldı. Isabela Merced, Dina karakterini canlandıracak. Dizi, Dina’nın karakterini “Ellie’ye olan bağlılığı, yaşadıkları dünyanın acımasızlığıyla sınanacak özgür ruhlu biri” olarak tanımlıyor.

The Last of Us Kadrosu Isabela Merced İle Büyüyor

Dizinin ortak yaratıcıları ve baş yapımcıları Craig Mazin ve Neil Druckmann, Merced’in oyuncu kadrosuna dahil edilmesinin ardından bir açıklama yaptılar. Açıklamada Dina karakterini “Sıcak, zeki, komik, vahşi, ahlaklı ve tehlikeli bir karakter. Anında sevebilen biri” olarak tanımladılar.

The Last of Us Kadrosu Isabela Merced İle Büyüyor

Açıklamanın devamında “Tüm bunları zahmetsizce bünyesinde barındıran bir aktörü sonsuza kadar arayabilir veya Isabela Merced’i hemen bulabilirsiniz. Onun ailemize katılmasından daha fazla gurur duyamazdık.”

The Last of Us Part II stüdyosu Naughty Dog, X’te yaptığı bir paylaşımda aktrisin Dina’yı canlandırmasını görmek için sabırsızlandığını söyledi.

Nickelodeon’un 100 Things to Do Before High School dizisinden başrolü oynayan Merced, The Last of Us’ın ikinci sezonunda Bella Ramsey’in Ellie’si, Pedro Pascal’ın Joel’i, Kaitlyn Dever’ın Abby’si ve Young Mazino’nun Jesse’sine katılıyor.

Dizinin ikinci sezon çekimleri önümüzdeki ay başlayacak. Çekimler Kanada’da gerçekleşecek. Ayrıca 2025’te de gösterime girmesi bekleniyor.

The Last of Us’ın ilk sezonu geçtiğimiz günlerde görüntü kurgusu, protez makyajı, ana jenerik tasarımı, ses kurgusu, ses miksajı ve görsel efektler de dahil olmak üzere toplamda sekiz Emmy ödülü kazandı.

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 1.05.2024 10:54
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 12.01.2024 14:48
Abby ve Dina şahsen oyunda çirkin karakterledi. Cast olarak güzel 2 aktör buldular. Fakat oyunculuğunu ne kadar beğensemde Ellie canlandıran Bella Ramsey çirkin kaldı. Kaptan bu nasıl cast seçimi çözemedim.
MK Okuru
MK Okuru 17.01.2024 10:26
18:19 nereden belli? oyunu diyorsan eger, oyunun hikayesi ilk oyundan bile daha iyiydi.
MK Okuru
MK Okuru 14.01.2024 18:19
valla adamlar dalga geçiyor. zaten 2. sezonun hikayesinin çok iyi olmayacağı belli bakalım nasıl bir şey çıkacak
Kalan Karakter: 300 Gönder
Isabela Merced, The Last of Us'a Katıldı
İlginizi Çekebilir