Isonzo, Verdun'un devamı olarak geliyor

Merlinin Kazanı 24.03.2021 - 14:14
M2H ve Blackmill Games tarafından geliştirilen Birinci Dünya Savaşı temalı oyun olan Isonzo, PC, PS5, PS4, XSX ve XBX platformlarına geliyor.

Birinci Dünya Savaşı oyunu olan Verdun'un devamı olan birinci şahıs nişancı yapımı Isonzo duyuruldu. Verdun ve Tannenberg yapımlarından tanıdığımız M2H ve Blackmill Games tarafından geliştirilen oyun, PC, PS5, PS4, XSX ve XBX platformlarında çıkacak.

Verdun'un devamı olarak geliyor

Yapım Birinci Dünya Savaşı'nın İtalyan cephesinde yer alacak ve "Alp savaşları" nı konu alacak. Geliştiriciler, FPS'nin ortamını şu şekilde tanımlıyor: "Çatışma, kuzey İtalya'nın zirveleri, engebeli vadileri ve pastoral kasabaları arasında gerçekleşiyor. Yepyeni Saldırı oyun modu, oyuncuları İtalya Cephesi'ndeki önemli tarihi saldırıların tam ortasına yerleştiriyor. Alp Dağları'nın tepelerinden, Isonzo nehrindeki alana kadar şiddetli savaşları kapsıyor.

Isonzo, Verdun'un devamı olarak geliyor

Özellikle 2. Dünya Savaşı oyunlarının enflasyonu olduğu bir dönemde, 1. Dünya Şavası için hazırlanan bu yapımlar, birçok oyuncu gibi bizlerin de ağzının suyunu akıtan türden. Her ne kadar grafik anlamında istediğimiz seviyelerde gözükmese de firmanın önceki yapımlarından aldığımız keyfi göz önüne alınca, mutlaka göz atılması gereken yapımlar arasında görünüyor. Oyunun videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Isonzo Muharebeleri

I. Dünya Savaşı sırasında İtalya Cephesi'nde Isonzo Irmağı boyunca İtalya ile Avusturya-Macaristan orduları arasında yapılan on iki muharebedir. Haziran 1915-Kasım 1917 tarihleri arasında gerçekleşen savaşlarda birçok hikaye de bulunuyor. Avusturyalılar, İtalya'nın savaşa girmesinden önce, ırmağın iki yakasında yükselen duvarlar örerek, İtalyanlar karşısında büyük üstünlük sağlamışlardı. General Luigi Cardona komutasındaki İtalyan ordusunun Avusturyalılara ilk saldırısı 23 Haziran'da başladı. İtalyanlar 14 gün boyunca ırmağı aşıp karşı tepelerde tutunmak için çaba gösterdiyse de her defasında geri püskürtüldüler.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 25.04.2024 22:57
Kalan Karakter: 300 Gönder
Isonzo, Verdun'un devamı olarak geliyor
İlginizi Çekebilir