İşte oyun firması böyle olur!

Özgür Yıldız 19.04.2013 - 09:22
WoW oyuncusu hakkını geri aldı.
Oyuncular tarafından sevilmek, oyun firmaları için ayrı bir zevk olsa gerek. Belki de bunu en iyi başaran firmalardan biri Blizzard. Bu durumun bir örneği de geçtiğimiz günlerde yaşandı.

World of Warcraft'ta "Fs" isminde bir Night Elf Druid karaktere sahip olan oyuncu, Mists of Pandaria ek paketiyle birlikte karakter seviyesinin üst sınırı 90'a yükseldiğinde, bazı oyun mekaniklerini akıllıca kullanarak dünyada ilk defa 90 seviye karaktere sahip olan WoW oyuncusu olmayı başarmıştı. Ancak Blizzard bunun "hile" kategorisine girdiğini düşünerek, karakteri 87. seviyeye çekmiş ve "Dünyanın ilk Seviye 90'ı" başarımını karakterden almıştı.

İşte oyun firması böyle olur!
Aradan neredeyse 6-7 ay geçmiş olmasına rağmen, Blizzard geçtiğimiz günlerde karakteri 90. seviyeye geri taşıdı ve başarımını geri verdi. İlginç olan şu ki, Blizzard, aradan geçen onca zamana rağmen bu olayı tekrar tekrar toplantılarında gündeme getirmiş olmalı ki, tekrar farklı bir karar vermiş.

Bıkmayıp usanmayıp onca zaman Diablo 2 ve StarCraft 2'ye durmadan yama çıkaran, WoW'da oyunun tarihiyle ilgili mantıksız bir hata yapan ve bunu ortaya çıkaran oyuncuyu karakter olarak oyuna ekleyen bir firma olan Blizzard'ı, oyunculara karşı yaptığı bu jestler için ne kadar teşekkür etsek azdır.


Yorumlar 19
MK Okuru
MK Okuru 2.05.2024 21:08
Kalan Karakter: 300 Gönder
İşte oyun firması böyle olur!
İlginizi Çekebilir