İşte WoW'u bitiren adam!

Özgür Yıldız 21.04.2014 - 10:30
Yeni ek paket böyle beklenir.
Dünyanın en popüler MMO'larından biri olan World of Warcraft, özellikle oyuna uzun bir süre önce eklenen başarımlarıyla da oyuncuların oynayış tarzını değiştirmişti. Bazı oyuncular sadece başarımları tamamlamak için hem PvE hem de PvP içeriği yiyip bitirmek için uğraşıyorlardı.

Görünüşe göre Razuvious-EU realm'inden Хируко isimli Human Priest, oyunun son yamasıyla birlikte eklenen tüm başarımlara sahip. Sadece herkesin yapabileceği başarımlar da değil. Sıkı durun! Bu adam sadece çok az bir yüzdelik dilimin sahip olabildiği tüm başarımlara da sahip.

İşte WoW'u bitiren adam!
Öyle ki arkadaşımızda tüm koleksiyoner versiyonlarla gelen başarımlarla birlikte, bulunduğu sunucuda tüm sınıflarda ilk 90. seviyeye ulaşma başarımları da bulunuyor. Kendisi bunu, multiboxing yani aynı anda birden fazla makinada oyunu farklı hesaplarla açarak, farklı sınıftaki karakterlerinin seviyelerini 90'a kadar çıkararak başarmış. Bağlı olduğu guild de, bulundukları sunucuda 90 olmaya çalışanları öldürerek ona yardımcı olmuş.

Tüm bunları düşük nüfuslu bir PvP sunucusunda yaptığını da söyleyen Хируко, karakterini gururla sergiliyor.

Kendisine buradan Warlords of Draenor için başarılar diliyor ve ekliyoruz: "Kolaysa tek hesapla yap bunları!" (Kıskanmadık değil)
Yorumlar 39
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 09:09
Kalan Karakter: 300 Gönder
İşte WoW'u bitiren adam!
İlginizi Çekebilir