İşte yeni Call of Duty: Advanced Warfare!

Tayfun Kumaş 2.05.2014 - 09:43
İlk tanıtım videosu geldi!
Yeni Call of Duty ile ilgili duyuruyu ve detayları önümüzdeki pazar günü öğrenecektik ancak Detructoid tarafından oyuna ait bilgiler ve tanıtım videosu geçtiğimiz saatlerde sızdırıldı. Bu durum konusunda Activision önlem alınamayacağını ve sızıntıların önüne geçemeyeceğini anlayınca, oyunun ilk tanıtım videosunu iki gün önceden sundu.

İşte yeni Call of Duty: Advanced Warfare!
Görüldüğü gibi Sledgehammer Games'in geliştirdiği Call of Duty oyununun adı "Advanced Warfare" olacak. Oyun gelecekte geçecek. Oyunun çıkış tarihi ise 4 Kasım 2014 olarak belirtilmiş durumda. Call of Duty: Advanced Warfare'ın PC, PS4 ve Xbox One dışında, PS3 ve Xbox 360 için de çıkması bekleniyor. Oyunun ön sipariş sayfası da şu an düzenleniyor.

Bilim-Kurgu tarzında hazırlanan oyunun içeriğine baktığımızda: Crysis'in Nanosuit'inde olduğu gibi askerlerimiz görünmezlik pelerinleri bulunuyor. Bunun yanı sıra Titanfall'daki gibi de roketcikler ya da rokete bağlı özel zıplamalarla birlikte, silahların da ileri düzey teknoloji ile karşımıza çıktığı belli oluyor. Oyunda özel bir şirkete bağlı paralı askerler ile Amerikan karşıtı bir grup haine karşı çatışacağız.

Oyunun ilk tanıtım videosunu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Yorumlar 148
MK Okuru
MK Okuru 15.05.2024 22:36
Kalan Karakter: 300 Gönder
İşte yeni Call of Duty: Advanced Warfare!
İlginizi Çekebilir