It Takes Two oynanış fragmanı yayınlandı

Alparslan Gürlek 22.02.2021 - 21:29
Electronic Arts Original oyunlarından It Takes Two için yeni oynanış fragmanı yayınlandı. Hikayesiyle oldukça dikkat çeken yapım tatlı görünüyor.

Hazelight Studios tarafından geliştirilen Electronic Arts Original oyunu It Takes Two için yeni oynanış fragmanı yayınlandı. Hikayesiyle alışılmışın dışına çıkan yapımın öne çıkan özelliği ise oyunu tıpkı Brothers: A Tale of Two Sons, A Way Out oyunlarında da olduğu gibi iki karakter ile oynamamız. Ayrık ekran şeklinde oynanan oyunda çeşitlilik ise oldukça yoğun.

It Takes Two oynanış fragmanı oldukça hoş görünüyor

Yayınlanan yeni fragman ile oldukça iddialı gelen It Takes Two için öne çıkan özelliklerden ilki çeşitlilik. Oyunda her bölüm ve her sahnenin kendine has eşsiz bir yönü olduğu vurgusu yapılıyor ve öyle görünüyor ki bu çeşitlilik oynanışa çok iyi yansıtılmış. Ayrılmak üzere olan bir çiftin çocukları tarafından oyuncak bebeklere dönüştürülmesiyle başlayan hikaye, evliliği kurtarma çabalarıyla fantastik bir evrene taşınıyor. İki karakterin birlikte oynamaktan başka çaresinin olmadığı, bir şekilde yuvalarını dağıtmamaları gerektiği mesajını içeren yapım oldukça hoş görünüyor. Bu tür oyunlarda deneyimli olan Josef Fares'ten gelmesi ise ayrı bir detay.

Fragmanda da göreceğiniz gibi bir bölümde karakterlerden birine yanıcı bir jel fırlatan bir silah, diğerine ise yakıcı başka bir silah veriliyor. Bu da birlikte hareket edip taktikler geliştirmelerine teşvik ediyor. Sıkça vurguladıkları çeşitlilik ise burada karşımıza çıkıyor. Bu silahları platform öğeleriyle etkileşime geçmek ve hızlı geçen bölümlerde yol açmak için kullansalar da, bir başka bölümde yeni bir özellik geliyor. Açıkçası Brothers: Tale of Two Sons gibi eşli ve taktikler üretmenizi gerektiren oyunları seviyorsanız, bu oyun sizin için geliyor diyebiliriz. Hazelight Studios tarafından geliştirilen ve yayıncılığını Electronic Arts'ın yaptığı It Takes Two, önümüzdeki ayın sonlarında piyasaya sürülecek.

It Takes Two oynanış fragmanı yayınlandı

It Takes Two PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X / Series S ve PC platformları için 26 Mart 2021'de çıkacak. PC için Steam ve Origin platformlarının her ikisinde de oyunu bulabileceksiniz. Aynı zamanda "Friend's Pass" ile bir arkadaşınızı sizinle oynaması için davet edebileceksiniz. Steam'in Remote Play özelliği de bunu sağlayacak. Tabi bu yalnızca aynı platformu kullanan oyuncular için geçerli olacak. Yeni platform oyununun özellikle grafik anlamında da iyi bir iş çıkarttığı göze çarpıyor. Peki sizler bu oyun hakkında neler düşünüyorsunuz? Görüşlerinizi paylaşmayı unutmayın.



Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 16.04.2024 11:46
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 27.03.2021 10:34
iki kişik olması kötü olmuş tek başıma oynayamıcam ozaman kötü
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2021 09:36
Güzele benziyorr :)
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 23.02.2021 09:30
Josef dayı yine süper bir oyun yapmış satın alıcam.
Kalan Karakter: 300 Gönder
It Takes Two oynanış fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir