Jamie Lee Curtis, Tannis olarak Borderlands kadrosunda

Özgür Deveci 10.02.2021 - 12:41
Eli Roth imzası taşıyan ve aynı adlı video oyunundan uyarlanan Borderlands filminin oyuncu kadrosuna Jamie Lee Curtis dahil oldu.

Jamie Lee Curtis, popüler video oyunu serisinin sinema uyarlaması olan Borderlands'in oyuncu kadrosuna dahil oldu ve başrolde Cate Blanchett ve Kevin Hart'a eşlik edecek. Curtis, Lionsgate filminde Dr. Patricia Tannis karakterine dayanan Tannis'i canlandıracak. Filmin yönetmen koltuğunda ise, Bruce Willis'in başrol olarak yer aldığı aksiyon gerilim filmi Death Wish'i yöneten Eli Roth oturuyor. Roth, filmle ilgili heyecanını "Jamie Lee Curtis ile çalışmak hayat boyu bir hayaldi ve Tannis'in rolüne mizahını, sıcaklığını ve parlaklığını getireceği için çok heyecanlıyım" sözleriyle dile getirdi.

Lionsgate Motion Pictures Grup Başkanı Nathan Kahane "Jamie, karakterlerinin derinliği ve ciddiyeti açısından benzersizdir. Ancak aynı zamanda her zaman oldukça eğlencelidir. Bu noktada Jamie, ailemizin bir parçası gibi. Knives Out'a çok şey kattıktan ve geçen yaz sinema çalışanlarına yardım etmek için Lionsgate Live bağış etkinliğine ev sahipliği yaptıktan sonra onunla tekrar çalışmaktan daha heyecanlı olamazdık." ifadelerinde bulundu.

Jamie Lee Curtis, Tannis olarak Borderlands kadrosunda

Jamie Lee Curtis, Tannis olarak Borderlands kadrosunda

Borderlands, kurgusal Pandora gezegeninde gizemli bir kalıntının peşine düşen bir grup insanın hikayesini konu alıyor. HBO mini dizisi Chernobyl'in yaratıcısı olan Craig Mazin tarafından senaryosu kaleme alınan filmin yapımcılığını ise Arad Productions adına Avi Arad ve Ari Arad ile Picturestart adına Erik Feig üstleniyor. Filmin oyuncu kadrosunda Cate Blanchett (Lilith), Jamie Lee Curtis (Tannis) ve Kevin Hart (Roland) gibi ünlü isimler yer alıyor.

İlk olarak, Gearbox Software tarafından 2009 yılında PC ve konsollar için piyasaya sürülen Borderlands, yayıncısı 2K için Borderlands 2 dahil olmak üzere birçok devam oyunu ortaya çıkardı. Eylül 2019'da piyasaya çıkan son oyun Borderlands 3, dünya çapında 11 milyonun üzerinde kopya sattı. Gearbox Entertainment Company'nin Kurucusu Randy Pitchford ve Take-Two Interactive'in Başkanı ve CEO'su Strauss Zelnick, film uyarlamasının yönetici yapımcılığını üstleniyor.

Yorumlar
MK Okuru
MK Okuru 19.04.2024 14:24
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jamie Lee Curtis, Tannis olarak Borderlands kadrosunda
İlginizi Çekebilir