Jason Momoa'nın oynadığı Aquaman filminin son fragmanı yayımlandı

Korhan ONUK 19.11.2018 - 21:18
Başarılı bir fragman olmuş.

DC evreninin beklenen filmi Aquaman'in son fragmanı yayımlandı. Yayımlanan fragman, film için beklentilerimizi yükseltiyor. 

Yayımlanan fragmanda iki kötü karakteri de görme imkanına erişiyoruz.

Jason Momoa'nın Arthur Curry'yi, Amber Heard'ün ise Mera adlı karaktere can verdiği Aquaman filmi 21 Aralık 2018 tarihinde çıkış yapacak. Film için yayımlanan son fragman bizleri görsel bir şölenin beklediğini gösteriyor. 

Fragmanın genelinde çok büyük spoiler içeren bilgiler olduğunu söyleyemeyiz. Nuidis Vulko karakterini canlandıran Willem Dafoe'nin Arthur Curry'yi eğittiğini ve onu ilk kez Atlantis'e götürdüğü sahneye şahit oluyoruz. Ayrıca filmde yer alacak olan süper kötülerimiz Ocean Master'ı ve Black Manta'yı fragmanda görüyoruz.

Fragmanın belki de en etkileyici sahnesi, devasa su altı savaşının yaşandığı kısım. Buradaki savaş sahnesi gerçekten büyüleyici gözüküyor. Hatta biraz Star Wars havasında olduğunu da söyleyebiliriz. 

Aquaman, daha öncesinde Justice League filminde gözükmüş ve hayranlar tarafından beğenilen bir karakter olmuştu. Kendi filminde Jason Momoa'nın bu başarıyı devam ettirip ettiremeyeceğini merak ediyoruz. Film hakkındaki tek korkumuz ise, aşırı efekt ve CGI içeren sahnelerin filmi mahvetmesi. Umarız bu korkumuz doğru çıkmaz da başarılı bir DC filmi izleriz. Peki sizler Aquaman filmi için heyecanlı mısınız?

Yorumlar 3
MK Okuru
MK Okuru 29.03.2024 12:07
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 07:29
Steroidi basıp vücut yapan süper kahraman filimi yapıyor la ne güzel dönem bu :)
MK Okuru
MK Okuru 20.11.2018 14:46
Hacılar direkt saplamak için yorum mu bekliyorsunuz pusuda? MK üyesi olup normal bir eleştiri yapanı göremez olduk. Sakin ol, her ne yazıyorsan (ilk cümle sonrasını okumadım) tamam he haklısın. Da bi sakin ya.
Masterlee
Masterlee 20.11.2018 10:02
Değil mi ? Ne güzel.. Sende bas Steroid hemen yap vücudu. Bak yapımcılar kapında bekliyor. Sanki Steroid basınca Vücut çizgi film gibi kendi kendine şişiyor hemen :) Bu işe emek veren insanlara saygınız olsun biraz. Araştırınız Vücut geliştirme bir tek iğne basmakla olmuyor. bana Vücut geliştirmek insanın kendine olan saygısının doruk noktasıdır. Ha Steroid basmadan yapılan vücut en sağlıklısıdır o başka. Ama yapana da saygı duymak lazım..
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jason Momoa'nın oynadığı Aquaman filminin son fragmanı yayınlandı
İlginizi Çekebilir