Jensen Ackles, Supernatural'dan The Boys dizisine transfer oldu

Ersin Kılıç 18.08.2020 - 12:19
Önümüzdeki günlerde 2.sezonu ile karşımıza çıkacak olan The Boys dizisine Supernatural dizisinden hatırladığımız Jansen Ackles katılacak.

Jansen Ackles yaptığı açıklama ile The Boys dizisinin 3.sezonunda yer alacağını duyurdu. Kendi Instagram adresi üzerinden bir duyuru yapan Jansen Ackles, dizinin henüz 2.sezonu yayınlanmadan 3.sezon için iyi bir haber vermiş oldu. Oyuncunun resmi olarak açıklanmasa da bir sonraki sezonda Soldier Boy isimli karaktere hayat vereceği belirtiliyor.

The Boys 2.sezonu 4 Eylül'de yayınlanacak

İlk olarak 13 Eylül 2005 yılında başlayan Supernatural dizisi 15.sezonu ile bildiğiniz gibi ekranlara veda edecek. Bu sezonun 13. bölümü ile sezon arası yapan dizinin kalan 7 bölümü Ekim ayı itibari ile yayınlanmaya başlayacak ve bir televizyon efsanesine daha veda etmiş olacağız. Dizide canlandırdığı Dean Winchester karakteri ile bilinen Jansen Ackles önümüzdeki yıl ise The Boys ekibine katılmış olacak.

The Boys dizisine dönecek olursak bu sene kadroya Stormfront karakterinin katıldığını göreceğiz. Bir sonraki sezonda ise yine Seven arasına girmeye çalışan Soldier Boys karakteri ekranlara gelecek. Aslında bu karakterin bir Kaptan Amerika parodisi olduğunu da söyleyebiliriz. Çizgi romanda 53. bölüm itibari ile kadroya dahil olan Soldier Boys karakterinin dizide olaya nasıl dahil olacağı ise merak konusu.

Garth Ennis ve Darick Robertson'un aynı adlı çizgi roman serisinden uyarlanan The Boys dizisini izlemediyseniz 2.sezon öncesinde kesinlikle tavsiye ediyoruz. Karl Urban'ın Butcher karakteri ile başrolde yer aldığı dizide Antony Star, Jack Quaid ve Erin Moriarty gibi isimler de yer alıyor. Alıştığınız süper kahraman konusuna oldukça farklı bir açıdan yaklaşan dizinin geçtiğimiz günlerde yayınlanan 2.sezon fragmanına aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yorumlar 1
MK Okuru
MK Okuru 26.04.2024 07:04
Kalan Karakter: 300 Gönder
MK Okuru
MK Okuru 18.08.2020 18:15
Normal İki dizinin yazarı aynı çok sevdigi oyuncusundan kopamamış.
Kalan Karakter: 300 Gönder
Jensen Ackles, Supernatural'dan The Boys dizisine transfer oldu
İlginizi Çekebilir